Мъжът, който в четвъртък удари девет автомобила в столицата, е

...
Мъжът, който в четвъртък удари девет автомобила в столицата, е
Коментари Харесай

Водачът, ударил с такси девет автомобила в София, карал без книжка 24 години

Мъжът, който в четвъртък удари девет автомобила в столицата, е карал 24 години без брошура, беше оповестено на делото за мярката му за неотклонение, което през днешния ден се гледа от Софийския областен съд, съобщи Българска национална телевизия. Иво Нацев твърди, че в никакъв случай не е работил като таксиметров водач и колата нямала документи за такава активност.

Той разгласи, че е карал колата на ремонт, когато се спукала предна дясна гума и изгубил надзор над автомобила. Според очевидци водачът е миришел на алкохол и колкото да се е държал на краката си. Нацев обаче сподели пред съда, че не е пил и е дал кръв и урина, само че резултатите още не са подготвени.

На очевидно пийнал водач, по този начин и не била направена алкохолна проба

Софийският областен съд през днешния ден се занимава и с различен случай от седмицата, при който лидер удари няколко паркирани коли. 27-годишният Даниел Янев нанесе вреди на осем автомобила, при опит да избяга от полицейска инспекция. Въпреки че и в този случаи има изказвания на очевидци, че арестуваният е миришел на алкохол, проба за алкохол не му е била направена, тъй като е отказал кръвна проба, а прокуратурата не е поискала от съда позволение да бъде направена наложително такава, предава Българска национална телевизия.

Прокурорът по делото Ивайло Петров споделя пред малкия екран, че освен това състояние няма по какъв начин да повдигне на Янев обвиняване. Аз би трябвало да потвърдя, че той има централизация в кръвта над 1,2 промила, което няма по какъв начин да стане с неговото изказване - аз пих една бира, или пих две бири ", споделя той.

В последна сметка през днешния ден Софийският областен съд остава в ареста и двамата водачи, предизвикали вреди на десетки коли.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР