Мъжът, който търси Рейчъл Морин, описва „ужасното“ откритие близо до пътеката

...
Бившият офицер от службата за търсене и спасяване на националния
Коментари Харесай

Бившият офицер от службата за търсене и спасяване на националния парк, който каза, че е помогнал да се намери тялото на Рейчъл Морин ден след като майката на пет деца от Мериленд изчезна от пешеходна пътека в Бел Air описа престъплението като „брутално“ в интервю за местните новини.

Майкъл Габришески и доведената му дъщеря доброволно се включиха в издирването на Морин в неделя близо до Пътеката на наследството Ma & Pa в Бел Еър, където 37- годишната майка беше видяна за последен път да бяга в събота вечерта.

„Казах на доведената ми дъщеря … „Тя няма да лежи на открито. Ще бъде скрита“, каза Габришески пред FOX 45 Балтимор.

Gabriszeski каза, че е виждал видения за тунели в ума си, преди да намери Морин, и когато е видял отводнителни канали на тунели по пътеката Ma & Pa, го „побиват тръпки“.

Неговата доведена дъщеря в крайна сметка намери тялото на Морин, заобиколено от локва кръв в тунелен канал около 13 часа. В неделя Габришески каза пред FOX 45.

„Видях ужасна бъркотия“, каза той пред изданието. „Няма да има отворен ковчег, мога да ви гарантирам това.“

Габришески добави, че Морин изглежда е имал „тежка травма на главата“, която вероятно е резултат от камък или бейзболна бухалка, а доведената му дъщеря очевидно е намерила камък, покрит с кръв близо до местопрестъплението.

„Ако някой трябваше просто да извърши вълнуващо убийство, то нямаше да е толкова брутално, колкото това, на което станахме свидетели, " каза той.

Говорител на шерифската служба на окръг Харфорд не потвърди дали тялото на Морин е намерено в тунелни канали по пътеката, но отбеляза, че Габришески "не е намерил Рейчъл или свидетел на тялото й“ и „няма познания от първа ръка за местопрестъплението.“

Причината и начинът на смъртта на Морин не са оповестени към четвъртък, но шериф Джеф Галер описа смъртта на Морин като „престъпна убийство" в интервю за Fox News Digital.

"Беше повече от очевидно за полицейските служители и нашите детективи, които излязоха, че това не е случайно нараняване - някой навън упражняване кой е паднал и е получил фатално нараняване“, каза Галер. „Това не е нещо, което е било самопричинено... Това е действието на едно или повече лица, които са отнели живота й в престъпно убийство - нечуващ, ужасяващ акт в това, което е много иначе... много, много безопасна зона.“< /p>

Морин често тичаше по пътеката на наследството Ma & Pa, която започва зад някои фирми с приличен пешеходен трафик, включително пивоварна, Domino's и кооперации. След това води в гориста местност и през квартал, преди да се спусне в повече гори под държавната магистрала, каза Галер.

Към четвъртък следобед властите не са посочили имена на заподозрени или интересуващи се лица. Галер също така отхвърля слуховете, които се разпространяват в социалните медии по отношение на естеството на

В отворено писмо, публикувано до Facebook в четвъртък, майката на Морин благодари на общността за помощта и каза, че семейството й се нуждае от „ време и място, за да скърбим като семейство."

"Ние не сме забравили нашата общност. Просто имаме нужда от време... Имам нужда от време. Минаха само 4 дни, откакто получихме ужасяващата новина. моля ви, като майки, бащи, братя и сестри, да проявите състрадание към нас и да ни позволите това“, написа тя.

Гаджето на Морин, Ричард Тобин, наруши мълчанието си в неделя с публикация във Facebook след като онлайн детективи спекулираха, че той може да е изиграл роля в смъртта й.

„Обичам Рейчъл, никога не бих й направил нищо, нека аз и семейството скърбим. Да Имам минало, но също така имам 15 месеца чисти и съм се променил като човек. Моля," написа 27-годишният мъж.

Тобин има предишни арести за злоумишлено унищожаване на имущество, нападение, нарушаване на ограниченията заповеди и други обвинения, според , но той не е посочен като заподозрян за смъртта на приятелката си или обвинен в каквото и да е нарушение.

Офисът на шерифа насърчава всеки със съвет, който може да бъде полезен за властите, обадете се на 410-836-5430 или изпратете съобщение до офиса на шерифа на окръг Харфорд чрез страницата му във Facebook.

Ребека Розенберг от Fox News допринесе за този доклад.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР