Мъж от Върмонт е съден за небрежност при катастрофа, която уби актьора Трийт Уилямс, казва полицията

...
Мъж от Върмонт е обвинен в небрежност при автомобилната катастрофа
Коментари Харесай

Мъж от Върмонт е обвинен в небрежност при автомобилната катастрофа през юни, при която загина актьорът Трийт Уилямс, съобщи щатската полиция.

35-годишният Райън Кос получи цитат по обвинение в „груба небрежност със смърт“ по искане на щатската прокуратура на окръг Бенингтън, съобщи щатската полиция на Върмонт в съобщение за пресата в понеделник.

 НЮ ЙОРК, Ню Йорк - 22 АПРИЛ: Актьорът Трийт Уилямс присъства на Tribeca Talks After The Movie: By Sidney Lumet по време на филмовия фестивал Tribeca 2016 в SVA Theatre на 22 април 2016 г. в Ню Йорк. (Снимка от Cindy Ord/Getty Images за филмовия фестивал в Tribeca) НЮ ЙОРК, Ню Йорк - 22 АПРИЛ: Актьорът Трийт Уилямс присъства на Tribeca Talks After The Movie: By Sidney Lumet по време на филмовия фестивал Tribeca 2016 в SVA Theatre на 22 април 2016 г. в Ню Йорк. (Снимка от Синди Орд/Гети изображения за филмовия фестивал в Трибека) Синди Орд/Гети изображения за филмовия фестивал в Трибека

Кос е шофирал SUV Honda Element, който се е обърнал на пътя на мотоциклета на Уилямс на Върмонтски път 30 в Дорсет, каза полицията.

71-годишният актьор е изхвърлен от мотоциклета и е с тежки наранявания. Той беше транспортиран с хеликоптер до медицинския център в Олбъни в Ню Йорк, където беше обявен за мъртъв, съобщиха по-рано служители.

Съдебният лекар установи, че причината за смъртта на Уилямс е тежка травма и загуба на кръв в резултат на катастрофата, каза щатската полиция.

Кос доброволно се срещна с войниците във вторник и беше обработен и освободен, казаха служители. Той трябва да бъде изправен пред съда на 25 септември. Не е известно дали има адвокат.

Уилямс беше ветеран актьор, който изгради разнообразна филмова кариера, включително роли във филмите „Коса“ и „Принцът на града“, преди да участва в телевизионните драми „Синя кръв“ и „Евъруд“. Той е оцелял от съпругата си Пам Ван Сант и двете им деца.

Кейт Конърли и Дан Хечинг от CNN допринесоха за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР