Мъж от Тенеси беше арестуван и обвинен от федералното правителство

...
Мъж от Тенеси беше арестуван и обвинен от федералното правителство
Коментари Харесай

Таткото от Тенеси Пол Фей е арестуван за заговор за прострелване на мигранти на границата

Мъж от Тенеси беше задържан и упрекнат от федералното държавно управление в скрит план да се причисли към милиция за прострелване на мигранти на южната граница – само че синът му твърди, че просто „ компулсивен измамник “.

55-годишният Пол Фей-старши от Кънингам беше задържан в понеделник, откакто сподели на чиновник от ФБР под прикритие, който разследваше крайнодясна милиция, че ще бъде подготвен да „ раздвижи гнездото на стършелите “ на границата и да изведе всяко опълчване със снайперска пушка, съгласно наказателната тъжба, подадена в американския областен съд в Тенеси, обявена за първи път от Court Watch.

„ Патриотите ще се надигнат, тъй като сме нападнати “, сподели Фей в телефонен диалог на 11 май с сътрудника под прикритие, имайки поради рецесията на границата.

След като арестуваха Фей, чиновниците на реда откриха няколко огнестрелни оръжия в парцела му, в това число късоцевна пушка и револвер Springfield XD, заглушител за огнестрелно оръжие, нашивка на милицията и стотици патрони.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР