Мъж от Пенсилвания, който беше осъден тайно за ролята си

...
Мъж от Пенсилвания, който беше осъден тайно за ролята си
Коментари Харесай

Бунтовникът от 6 януари, който беше осъден тайно, е предоставил информация на властите, според съдебните документи

Мъж от Пенсилвания, който беше наказан скрито за ролята си в протеста на Капитолия в Съединени американски щати, сътрудничи на управляващите, проверяващи случая от 6 януари 2021 година нахлуване и откъслечен случай, съгласно правосъдни документи, разпечатани тази седмица.

Документите дават визия за необикновената секретност в тази ситуация на Самуел Лазар, който беше освободен от федерален арест през септември, откакто изтърпя присъдата си по делото за протестите в Капитолия. Неговият случай остана запечатан даже след освобождението му, тъй че няма обществени данни за присъда или присъда.

Документите, разпечатани тази седмица, демонстрират, че Лазар от Ефрата, Пенсилвания, е признал, че е пръскал химически дразнител в полицейски чиновници, които се опитваха да защитят Капитолия и да употребяват мегафон, с цел да насърчат други бунтовници да вземат оръжията на чиновниците, до момента в който той извика: „ Да вземем оръжията им! “ Той се призна за отговорен в нахлуване над чиновници с рисково оръжие и беше наказан на 30 месеца затвор по време н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР