Мъж на 44 години е загинал, а други трима са

...
Мъж на 44 години е загинал, а други трима са
Коментари Харесай

Прокурор Чинев: Автотехническата експертиза ще покаже причините за катастрофата край Константиново

Мъж на 44 години е умрял, а други трима са с заплаха за живота след преден конфликт на пътя Бургас-Елхово, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас. Инцидентът е станал около 22.20 ч. нощес наоколо до с. Константиново.

По неустановени аргументи 30-годишният водач, който се движел в посока Елхово, е навлязъл в насрещното и блъска челно идващия отсреща му автомобил, осведоми административният началник на Окръжната прокуратура в Бургас Георги Чинев:

" За страдание, вследствие на последвалия преден конфликт лидерът на потърпевшия лек автомобил е умрял на място. Неговите спътници, измежду които са 30-годишен мъж и 5-годишно момиченце са с тежки пострадвания, с политравматизъм ", осведоми Чинев.

Пострадалите, заедно с водача предизвикал злополуката са настанени в отделението по „ реанимация “ в УМБАЛ Бургас. От там прецизираха, че положението им е тежко и към момента са с заплаха за живота. 

Назначена е автотехническа експертиза, посочи прокурор Чинев. 
" Работи се по всички версии, следва да бъде изяснено дали аргументите са субективни като отклонение на вниманието, разпръскване на лидера, тъй като ПТП-то се е случило в тъмната част на денонощието или пък техническа нередовност, което също не е изключено като опция ", добави прокурорът.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР