Маги Сидерова отново се е заразила с COVID-19. Това призна

...
Маги Сидерова отново се е заразила с COVID-19. Това призна
Коментари Харесай

Маги Сидерова падна за втори път в капана на ковид

Маги Сидерова още веднъж се е заразила с COVID-19. Това призна самата тя, споделяйки, че първия път вирусът съумял да я смачка, само че този път не счита да му се даде по време на 10-дневната карантина, написа HotNews.bg.

Очевидно през този интервал 47-годишната брюнетка ще поналее някой и различен кг на другояче съвършената ѝ фигура. Затова пък възприятието ѝ за комизъм не я напуща даже и в подобен миг. "10 дни висок банкет на калории и 0 разход на сила. Кантарът се чуди какво става, а аз му споделям.. - Спокойно, дребничък, не превъртай ", написа в обществената мрежа Сидерова.

Досега някогашната моделка не е споделяла за първия си конфликт с подлия вирус. Явно обаче в този момент опитът ѝ от първата среща е влял в нея поече храброст и борбеност.

Наскоро Мисис България 2003, която за малко се изявяваше и като кореспондентка в "На кафе ", изясни, че е намерила нов метод да поддържа форма и това е с тренировки на стълб. Модерният спорт у нас стартира Лора Караджова, която кършеше снага даже и бременна. Сред звездните карасавици у нас, които последваха образеца ѝ, се оказаха гласовитите близначки Алекс и Влади, както и атрактивната смугла чародейка Маги Сидерова.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР