Маги Халваджиян и брат му Джуди спретнаха грандиозно парти по

...
Маги Халваджиян и брат му Джуди спретнаха грандиозно парти по
Коментари Харесай

Супер лукс! Ето как Халваджиян пръсна цяло състояние СНИМКА

Маги Халваджиян и брат му Джуди спретнаха грандиозно празненство по случай рождения ден на тяхната майка Юлия. Родителката на продуцентите по принцип живее в Италия, само че за 75-ата си годишнина решила да се прибере при родата. На тържеството участвали близо 50 души – единствено родственици на арменската фамилия, и то от най-близките, оповестява " Ретро ".

Като грижовни синове Маги и Джуди поели целия харч за солидната почерпка, състояла се в изтънчен софийски ресторант, а черешката на тортата била тортата за рожденичката, която била толкоз обилна, че се наложило да я внасят с количка.

Бившата балерина Юлия щяла да остане при синовете си единствено няколко седмици, а след това те щели да ѝ гостуват в Италия. Там тя обитава от дълги години и прибира чутовна висока пенсия – цели 12 хиляди евро. Бащата на продуцентите от дълго време е мъртвец, а през 1995 година майка им се омъжва наново за състоятелен италианец.

До пенсионирането си тя не стопира да работи и с помощта на високите осигуровки, които си внасяла години наред, в последна сметка италианците ѝ отпуснали толкоз висока пенсия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР