Маги Джанаварова май скоро ще премине в отбора на майките.

...
Маги Джанаварова май скоро ще премине в отбора на майките.
Коментари Харесай

Маги Джанаварова е бременна?

Маги Джанаварова май скоро ще премине в тима на майките. Напоследък певицата наподобява очевидно позакръглена в региона на лицето.

Въпреки че фигурата ѝ е към момента грациозна, присъщите ѝ мускулести плочки на корема не са както преди, или най-малко по този начин считат от Hotarena. 34-годишната изпълнителка е спряла визитите си във фитнес залата, което по никакъв начин не е в нейния жанр. Този факт провокира и слуховете, че певицата чака бебе.

„ По принцип упражнявам всеки ден, само че повече от месец не съм тренирала”, показа Маги Джанаварова преди дни в рубриката на Зейнеб Маджурова в „ Тази сутрин” по bTV. Талантливата търновка е известна с стоманената си дисципплина във връзка с двигателния си и хранителен режим.

Какво може да я откаже от спорта тъкмо в този момент, в случай че не възможна бременност. Самата певица признава, че фитнесът ѝ липсва. „ Вече доста, доста ми се тренира, доста ми е хубаво. По принцип упражнявам 5 или 6 пъти седмично, сносно се усещам, виждам резултати”, споделя тя. А откакто има толкоз огромна потребност да спортува, очевидно повода да даде оттегляне от по този начин обичаното си занятие, е още по-важна. А такава може да бъде единствено упованието на бебе.

Неотдавна Маги показа, че има сериозна връзка, както че преди нея е претърпяла надълбоко любовно отчаяние от предходния си сътрудник, който ѝ изневерил с колежка. Тогава Джанаварова изпаднала в меланхолия, само че новият обичан, който срещнала, бързо излекувал раните. Кой е той обаче, Маги не бърза да издава още. Известно е единствено, че неотдавна двамата пътуваха за Близкия Изток, където са били на палестинска женитба.

Звездата твърди, че е доста щастлива с мъжа до себе си, както и че ѝ е време към този момент и да става майка.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР