Маги Ангелова, известна като Маги на Слави, сменя топ психоложката

...
Маги Ангелова, известна като Маги на Слави, сменя топ психоложката
Коментари Харесай

Скандални рокади: Бившата на Слави прецака Ани Владимирова, ще коли и беси във „Фермата”

Маги Ангелова, известна като Маги на Слави, сменя топ психоложката на риалити формати Ани Владимирова и ще има ма решителен глас  при подбора на участниците в новия сезон на „ Фермата ”, показа пред „ Галерия ” непосредствен на тогавашната обичана на Дългия.

Причините за скандалната рокада са няколко. Едната е, че продуцентите Иван и Андрей са решили да заложат на ново лице, с което да освежат екипа, а другата е чисто икономическа, тъй като свитият бюджет на хитовия формат не дава опция да се работи с одобрени имена като Ани Владимирова. В телевизионните среди не е загадка, че Маги и нейният екип, който се състои единствено от още един човек, се съгласяват да продават труда си на алегорични цени. С този ход обаче едно е сигурно- хегемонията на Ани е тотално разрушена. Тя бе неизменима част от почти  всеки огромен тв план.Участвала е допълнително от 20 телевизионни формата- „ Big Brother ”, „ Фермата ”,  „ Цената на истината ”, „ Островът на изкушението ”.

Беше настоящо лице на „ Истински истории ”- формат учреден на проблеми от практиката й като психолог. За разлика от нея Маги има напълно непретенциозен опит. До в този момент е взела участие в една продукция - втория сезон на „ Женени от пръв взор ”, като от самото начало бе подложена на унищожителна рецензия в обществените мрежи.

Любопитен факт е, че и Маги, и Ани са приключили логика на психиката в Софийския университет „ Свети Климент Охридски ”, само че с съвсем 20 години разлика. Владимирова има тапия и по педагогика с втора компетентност история. Успехите и в другите области на логиката на психиката са безспорни. Нейната стратегия за промоция на психологичното здраве при деца от 6 до 11 години и до момента се употребява в някои учебни заведения. Тя е първият специалист, който основава електронната терапия. Маги има надалеч по-скромен опит в региона на работа с клиенти, само че за разлика от Ани има издадена книга „ Възможно благополучие ”.  Любимият й  цитат е:

„ Щастието е парфюм, с който първо би трябвало да напръскаш себе си и чак тогава да избереш с кого да споделиш аромата ”. В началото на кариерата си работеше дружно със скандалната сексоложка Наталия Кобилкина.

Маги става известна за една нощ, откакто Слави й се изясни в обич на финалния концерт на Хъшове през далечната 2000 година. Само най-близките му знаят, че малко преди този момент той е изоставен от варненката. „ Искам да благодаря на фамилията ми, че ме поддържа в тези сложни моменти, желая да благодаря и на Маги, по тази причина че изтърпя тежкия ми темперамент толкоз дълго време ”, с тези думи Славина наруши сюжета. " Голямата обич си отива, с цел да остави вярата, че един ден отново ще се върне ” , добави той.

От екипа му тогава споделят, че в никакъв случай не са го виждали толкоз влюбен и по едно и също време с това толкоз трагичен. Обяснението в обич пред цяла България дава резултат и Маги се връща. " Когато чух  любовните му думи, когато видях сълзите му, помислих че съм неповторима, тъй като бяхме на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих ", призна по-късно психоложката.

Любовта сред двамата пламва след състезанието Мис България през 1997-ма година. Дългия е в журито, а Маги стига до трето място. Преди това се изявява като модел в родния си град. След концерта двамата събират, само че за малко. Слави по този начин и не съумя да превъзмогне тъгата и даже и след години не съумява да откри жена, която да измести огромната обич от сърцето му.  Маги се обвързва с непосредствен другар на Дългия предприемача - Елисавет Ъков, на който роди щерка Ангела.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР