Магдалена Малеева отличи изявите на Григор Димитров и Виктория Томова

...
Магдалена Малеева отличи изявите на Григор Димитров и Виктория Томова
Коментари Харесай

Магдалена Малеева пред БНТ: Григор Димитров и Виктория Томова вероятно играят най-добрия си тенис

Магдалена Малеева отличи изявите на Григор Димитров и Виктория Томова след Откритото състезание по тенис на Австралия.

В изявление за предаването " Арена спорт " някогашната тенисистка призна, че е имала огромни упования за представянето на най-хубавия български тенисист в Австралия.

" Григор е може би в най-хубавата си форма. Приключи ужасно предходната година и стартира мощно актуалната. Мъчно ни е, че отпадна, тъй като всеки се надяваше да стигне по-напред. Страхотно играе, само че конкуренцията е огромна. Неговият конкурент играеше необикновено. След две седмици Григор ще има нов късмет ", съобщи тя.

Бившата №4 в международната класация отличи качествата на Новак Джокович и го съпостави с Григор Димитров.

Безспорно Новак Джокович е любимец да завоюва, тъй като е мощен душевен. Когато излизат против него, неговите съперници знаят, че е надъхан и стимулиран в допълнение. Надявам се някой да го бие. Григор тренира доста и е доста порядъчен. Колко да е душевен слаб Григор? Та той не е излизал от топ 40 на международната класация. Факторите са доста, човек би трябвало да е непрекъснато здрав и благополучен, което не е елементарно ", счита тя.

Столичанката похвали и най-хубавата българка в тениса Виктория Томова.

" Виктория също може би играе най-хубавия си тенис. Тя има най-хубавото си класиране. Да преминеш първия кръг на шампионат от Големия шлем е доста огромен триумф. Тя е образец за човек, който съумява с труд и дисциплинираност, без да има кой знае какви физически данни ", добави тя.

Според нея тенисистите дават добър образец на подрастващото потомство.

" Има седем българчета, които играят на Australian Open при младежите. Тези деца преди десетина години са били дребни, когато са гледали Григор Димитров. Направих връзка какъв брой е значим положителния образец. Това ми се желае да гледат и моите деца ", добави тя.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР