Мадрид. Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе доста разочарован след

...
Мадрид. Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе доста разочарован след
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Има много за какво да съжаляваме

Мадрид. Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе много отчаян след загубата с 0:2 от Реал Мадрид в последния мач от група " D " на Шампионската лига. Тази загуба остави " нерадзурите " на 2-ото място в групата и те ще бъдат непоставени в жребия за 1/8-финала. Наставникът счита, че отборът му е играл добре и в двата мача с " Белия балет " в групата, само че очевидно нещо му липсва, щом не съумя да означи гол и позволи две провали.

" Има доста защо да съжаляваме, защото през първото полувреме играхме добре, показахме темперамент, създавахме положения и статистиката бе в наша изгода. Въпреки това на полувремето губехме в резултата. Той не отразяваше действително това, което се случи на терена. Ясно е, че искахме да реализираме различен резултат, само че това ще ни бъде за урок за бъдещето ", съобщи Индзаги.

Той разяснява и аления картон на Барела.

" Барела направи сериозна неточност, само че той е образован футболист, осъзна какво е направил и се извини на тима, на треньорите и на всички. Мачът не бе решен при 1:0, по тази причина имам вяра, че това ще помогне за неговото израстване и да се надяваме, че няма да се случи още веднъж ", сподели още експертът.

" Съзадохме много положения и положителни обстановки и считам, че стояхме добре до аления картон. И в двата мача с Реал играхме добре, само че не отбелязахме гол, тъй че очевидно нещо ни липсва. Все отново най-важното е, че се класирахме напред кръг преди края. Нека забележим какви резултати ще се получат на следващия ден. В шампионата има някои доста мощни тимове и жребият ще бъде много значим. Хубаво е, че стигнахме до тази фаза в положително физическо положение ", приключи Индзаги.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР