Мадона започва пренасрочено световно турне Celebration в Обединеното кралство след опасения за здравето

...
64-годишната певица беше принудена да отложи частта от турнето си
Коментари Харесай

64-годишната певица беше принудена да отложи частта от турнето си в Северна Америка, след като се разболя от сериозна бактериална инфекция в края на юни.

Певицата на Hung Up прекара и продължи възстановяването си у дома – но сега нейните концерти могат да продължат, тъй като развлекателната компания Live Nation потвърди датите на нейното турне.

Европейският й етап ще бъде според плана , започвайки след повече от четири дни през октомври.

В рамките на по-малко от два месеца тя ще пътува до Дания, Испания, Португалия, Париж и други големи европейски градове, преди да достигне кулминацията си в O2 отново с още два концерти през декември.

След това Мадона ще отлети за Северна Америка, където Ню Йорк ще я приеме на 13 декември, преди да излезе на сцената в Бостън, Торонто и Ел Ей, завършвайки в Мексико Сити през април следващата година.

Поради пренасрочването пет концерта в Северна Америка бяха отменени, включително концерт през декември в Нешвил, Тенеси, и един през януари в Лас Вегас.

Прочетете още:
Бионсе извиква Лицо в последното изпълнение

Преди седмица Мадона публикува положителна актуална информация за притежателите на билети, като позира пред камерата в няколко тоалета.

Тя написа : „Всички облечени и няма къде да отида... Но скоро, много скоро, ще пътувам до вас.“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мадона (@madonna)

-->

Преди това Мадона изрази благодарност, като каза, че се чувства "щастлива, че е жива" след здравословния страх и похвали децата си, които са я подкрепяли през цялото изпитание.

В Instagram звездата написа: „Когато чиповете паднаха, децата ми наистина се появиха за мен. Видях страна в тях, която никога преди не бях виждал. Това направи всичко различно."

В предишна публикация, в която беше "", тя се сети за феновете си, като каза: "Не исках да разочаровам никого, който си купи билети за моето турне."< /p>

Мадона е имала редица предишни здравословни страхове, които са се отразили на графика й за изпълнения.

През 2019 г. тя отмени дати от турнето си Madame X по „нареждане на лекари“, след като изпита „огромна болка“ .

Тя също така се оттегли от първото шоу в Лондон от турнето Madame X, планирано за януари 2020 г., след като разкри, че е била „измъчвана“ от наранявания от началото на турнето.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР