Маделин Зима стартира своята филмова кариера, когато е едва двегодишна.

...
Маделин Зима стартира своята филмова кариера, когато е едва двегодишна.
Коментари Харесай

Помните ли малката Грейс от сериала "Гувернантката"? Не е за вярване как изглежда днес

Маделин Зима започва своята кино кариера, когато е едвам двегодишна. Зима, която през днешния ден е на 32 година е взела участие в десетки филми, само че огромната популярност за нея идва с помощта на блестящото й присъединяване в сериала " Гувернантката " в ролята на дребната Грейс Шефилд.

Тя взе участие в сериите от началото до края на поредицата, която се излъчва сред 1993-1999 година Зима е родена в Кънектикът, само че има полски корени по майчина линия. Интересен факт е, че Маделин има и две сестри, които са също актриси.

Първите крачки на Маделин в света на шоубизнеса са най-вече в реклами и детски излъчвания. Големият триумф идва с " Гувернантката ", само че този интервал от живота и кариерата на Зима не е завършек на артистичните й изяви.

След като обичаната фамилна поредност завършва през 1999 година, Зима продължава да търси и взе участие в разнообразни телевизионни продукции.

През 2007 година Маделин изгрява на дребния екран дружно с Дейвид Духовни в сериала " Секс до дупка ", където играе съблазнителна 16-годишна госпожица.
32-годишната актриса взе участие и в сериал като " Герои ".

Освен на дребния екран, Зима има не малко функции и в по-сериозни кино продукции - " Историята на Пепеляшка ", Breaking the Girls, " Изгубено от доста време " и други
През 2017 година Маделин се причисли към новата версия на трагичния сериал " Туин Пийкс ", където взе участие с дребна роля в два епизода.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР