Мачовете от предпоследния 29-и кръг от редовния сезон във футболния

...
Мачовете от предпоследния 29-и кръг от редовния сезон във футболния
Коментари Харесай

Прогнозите на NOVSPORT за мачовете в елита

Мачовете от предпоследния 29-и кръг от постоянния сезон във футболния ни хайлайф следва да се изиграят от през днешния ден до четвъртък. Във всеки от тях има избрана конспирация и по тази причина по стадионите в цяла България ще бъде моного забавно. БОТЕВ Вербовъчна разработка - ЛОКО Структурни фондове (ВТОРНИК, 17,45)

Домакините съвсем несъмнено ще останат в групата, която ще се бори за оцеляване в плейофите, заради което за тима на Даниел Моралес е значимо да завоюва точки и против " железничарите ". В същото време Локомотив София е сигурен за групата, която ще се бори за седмото място.Даниел Моралес няма проблеми с контузени и осъдени футболисти и ще може да разчита на всичко най-хубаво, с което разполага. В офанзива ще се разчита на опитните Браян Переа и Даниел Генов, като в предни позиции най-вероятно ще им оказва помощ Клери Сербер. С наказване за гостите е Антонио Вутов. Очаква се той да бъде сменен от Димо Бакалов в титулярния състав, който да играе със Станислав Костов и Франса в офанзива. Домакините от Ботев сигурно ще бъдат по-мотивираният тим на терена. ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: 1СЛАВИЯ - ЛОКО ПД (ВТОРНИК, 20,00)


Двата тима се изправят един против различен в пряк конфликт за място в Топ 6. Към момента на тази позиция са " смърфовете " които имат 46 точки, а " белите " - една по-малко. В последния кръг от постоянния сезон Локо приема Левски, а " белите " гостуват на ЦСКА 1948. Наставникът на домакините Златомир Загорчич още веднъж няма да може да разчита на контузените Иван Минчев и Дарко Тасевски. Добрата вест за сърбина е, че в групата за мача ще влезе Тони Тасев. Крилото вкара един от головете за успеха над Септември София в последния кръг с 2:1, само че получи аркада. Треньорът на " смърфовете " Александър Томаш до последно няма да знае дали ще може да разчита на един от най-хубавите си футболисти напролет - Джовани. Бразилецът е с травма от триумфа с 3:1 над Спартак Варна, когато вкара дузпа. Той не е упражнявал и за присъединяване му довечера ще се преценя в последния миг. Със сигурност навън от сметките са Петър Витанов и Милош Петрович, които са с контузии. С по 8 жълти картона са Пиер Зебли и Йосип Томашевич, като двамата би трябвало да бъдат доста деликатни в дуела през днешния ден, тъй като при идващ ще бъдат осъдени за два мача. 

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: XОЧАКВАЙТЕ ПРОГНОЗИТЕ НИ И ЗА ОСТАНАЛИТЕ МАЧОВЕ В ЕЛИТА В СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ!

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР