Мачът за Купата на Аматьорската лига между представителите на област

...
Мачът за Купата на Аматьорската лига между представителите на област
Коментари Харесай

Вихрен приема Миньор в Кюстендил

Мачът за Купата на Аматьорската лига сред представителите на област " Благоевград " - Вихрен (Сандански), и област " Перник " - Миньор, ще се играе на 1 ноември от 14:00 часа на стадион " Осогово " в Кюстендил. По чоп, теглен в ЗС на БФС, този дуел трябваше да се играе на градския стадион в Сандански. Причината да не се случи това, е че теренът сега е наторен и третиран и е рисково да се употребява.

Ръководството на Вихрен Сандански уведоми Зоналния съвет, като уточни терени, годни за мачове сред двата тима на територията на района, само че от БФС не се съгласиха. При това състояние организацията бе поета от ЗС и се стигна до изместване на мястото на игра на стадион " Осогово " в град Кюстендил.

" Доста натоварена ще бъде седмицата за мъжкия тим на Вихрен. В сряда, 1 ноември, ще играем мач за Купата на АФЛ против тима на Миньор (Перник), а в събота, 4 ноември, ще гостуваме на Ботев (Ихтиман). Приоритет за нас е шампионата. Срещу тима на Миньор ще се даде късмет на по-малко игралите футболисти досега по разнообразни аргументи от началото на шампионата, както и на млади гении от ДЮШ на клуба. Със сигурност няма да се разчита още веднъж на Даниел Пехливанов и Янислав Тусонджиев ", показа юрист Михаил Михайлов, член на УС на Вихрен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР