“Мачът с Ференцварош ще осмисли сезона, но преди това имаме

...
“Мачът с Ференцварош ще осмисли сезона, но преди това имаме
Коментари Харесай

"Лудогорец": Мачът с "Ференцварош" ще ни осмисли сезона

“Мачът с " Ференцварош " ще осмисли сезона, само че преди този момент имаме два доста тежки мача - със " Септември " за Купата на България и с " Черно море " за състезание. Важно е да ги спечелим, тъй като всяка загуба на точки се приема много мъчно, защото сме любимци ".

Това разгласи краткотрайният треньор на " Лудогорец " Станислав Генчев след 4-тото следващо 0:0 с " ЦСКА-София ", което той одобри повече като изгубени 2 точки. Но от думите му ясно личеше каква е настройката у първенците, които на 12 декември не би трябвало да изгубят в Разград от " Ференцварош ", с цел да продължат напред в Лига Европа.

" Задължително ще излезем за победа. Да, равният ни устройва, само че който излезе за еднакъв, после страда. Добре е, когато си победил един съперник с 3:0 на личния му терен, само че в този момент мачът ще е доста по-различен - добави Генчев. - Може би имаме психическо преимущество, само че това не би трябвало да ни успокоява и да си мислим, че противникът самичък ще се победи. Двата тима са с изравнени благоприятни условия ".

Генчев сподели още, че ще се бори да изведе отбора напред в Лига Европа, а въпросът за това дали той ще остане за непрекъснато на поста ще бъде решен по-късно.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР