Мачът между ЦСКА-София и ФК ЦСКА 1948, който завърши с

...
Мачът между ЦСКА-София и ФК ЦСКА 1948, който завърши с
Коментари Харесай

Грозни обиди от агитката на ЦСКА срещу легендите на тима Стойчо Младенов и Любослав Пенев

Мачът сред ЦСКА-София и ФК ЦСКА 1948, който приключи с 2:1 на стадион " Българска войска ", се трансформира в сцена на съществено напрежение и неуважително отношение от страна на почитателите на домакините към митове на личния им тим като Любослав Пенев и Стойчо Младенов.

Пенев стана треньор на " ЦСКА 1948 " (чийто главен спонсор е обственикът на efbet Цветомир Найденов) през май 2022 година Само преди две седмици клубът разгласи и привличането на Стойчо Младенов за действен шеф на клуба.

65-годишният треньор подаде оставка от ЦСКА-София единствено преди няколко месеца поради недоразумение със притежателите на клуба - Гриша Ганчев и сина му.

Ултрасите на " Българска войска " обаче възприемат прекосяването на Пенев и Младенов в конкурентния " червен " клуб като изменничество.

Треньорът на " ЦСКА 1948 " е замерян с камъни след мача в понеделник вечер, а Стойчо Младенов, Радослав Здравков и други публични лица от отбора също са " бомбардирани " с монети, запалки и други предмети в ложата, поради което се намесва и полицията.



Междувременно хулигани са осквернили и паметните плочи на имената на Младенов и Пенев, които са сложени на стадиона на алените - върху тях са изсипани стотинки, подправени банкноти евро и са разливани бирени кенчета.

На плочите категорично е маркирано, че Стойчо Младенов е петкратен първенец на България - три пъти като футболист и два пъти като старши треньор на ЦСКА.

Бившият управител на алените има и именита популярност като " екзекутора на Ливърпул " поради победния си гол против британския отбор, с който извежда ЦСКА на полуфинали на Купата на европейските първенци през 1982 година

Любослав Пенев дефинира като " поръчка " грозните подиуми на стадион " Българска войска ".

" Имаше избрани хора, които изнесоха някакво зрелище, с което пробваха да отвлекат вниманието от неверното и неспособно управление ", сподели той по адрес на ЦСКА-София.

Част от почитателите на ЦСКА се разграничиха от държанието на агитките на 29 август.

Фракцията " Offenders " разгласиха позиция, в която споделят, че макар недоволството от решението на Младенов и Пенев да работят за " ЦСКА 1948 ", приносът им като футболисти " ще отеква вечно в историята на нашия обичан тим ".

" Псувайки, обиждайки и замеряйки тези хора, само нещо, което постигаш, е да плюеш на личната си история и завещание. Неща, които за нас са меко казано неприемливи ", споделят те.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР