Мач между Кубрат Пулев и световния шампион в тежка категория

...
Мач между Кубрат Пулев и световния шампион в тежка категория
Коментари Харесай

Възможен е мач на Кубрат Пулев за световната титла още на 28 октомври

Мач сред Кубрат Пулев и международния първенец в тежка категория Антъни Джошуа може да се организира още на 28 октомври тази година. За него даже има несъмнено място и това е уелската столица Кардиф. Новината сензационно разгласи мениджърът на британеца Еди Хърн. Условието, с цел да има толкоз скоро мач Антъни Джошуа - Кубрат Пулев за купата, обаче е Владимир Кличко да се откаже да се боксира против британеца.

Украинецът има право на реванш, откакто загуби от Джошуа, само че в случай че се откаже, то от екипа на първенеца към този момент са подготвили мача с Кобрата.

" Лас Вегас е любимец измежду градовете-претенденти да бъде хазаин на реванша сред Антъни Джошуа и Владимир Кличко ", съобщи Хърн.

" През идващите две седмици ще определим датата и мястото. Според мен, Кличко ще се съгласи да организира реванша, в случай че той се организира в чужбина. Не мисля, че той ще желае да се боксира в Кардиф. Струва ми се, че Владимир ще се съгласи на реванш, тъй като той се радваше на последното събитие и ще желае да взе участие в още една огромна борба. Не мисля, че в този случай парите за него имат значение.

Мястото на реванша може да бъде Вегас, може да е Лагос (Нигерия), само че от позиция на логистиката първият вид е най-хубав.

Ако Владимир не желае да организира този дуел, то Антъни Джошуа ще се бие с формалния кандидат на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев на 28 октомври в Кардиф ", безапелационен е промоутърът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР