Лютви Местан катастрофира край Маказа СНИМКИ Лоши новини за мелето

...
Лютви Местан катастрофира край Маказа СНИМКИ Лоши новини за мелето
Коментари Харесай

Бащата на убитото бебе: Местан не спря на знак Стоп

Лютви Местан катастрофира край Маказа СНИМКИ Лоши вести за мелето с Лютви Местан край Маказа Задържаха Лютви Местан поради съдбовната злополука Лютви Местан остава в ареста поради съдбовния конфликт Лютви Местан: Покрусен съм, съболезнования на околните

Видях „ Фолксваген “-а, можех да спра, само че реших, че ще той спре на знака „ Стоп “, не чаках да продължи. Това споделил пред служителите на реда и на околните си Юсеин Ахмед Т., лидерът на лекия автомобил „ БМВ “, който се сблъска с колата, ръководена от Лютви Местан.

Спрях на " Стоп ", това пък разяснява пред болничното заведение в Кърджали Местан, оповестиха от rodopi24.

При зверската злополука почина 6-месечно бебе. Съпругата на Юсеин е в безсъзнание, има мозъчно-черепно контузия. Настанена е в хирургията на кърджалийската болница за интервенция. По-голямото дете на фамилията, на 9 години, също е в болничното заведение в регионалния град. Юсеин Ахмед се е отървал със спукан прешлен.

„ Извършваме оглед, събираме доказателства “, заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова, уточнявайки, че прокуратурата ще приложи равна мяра в случаите, при които се предизвиква гибел по непредпразливост.

Лютви Местан е арестуван за 24 часа. Той не се употребява с имунитет, защото той не е регистриран в ЦИК като претендент за евродепутат, тъй че няма спънка за неговото задържане, уточни Арнаудова. Към този миг обаче решението за задържане на Лютви Местан е на Министерство на вътрешните работи, тъй като не са завършили разпитите.

" Единственият късмет да не се бе случило това е да не бях там ", това разяснява пред камерата на бТВ Лютви Местан.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР