Люк Шоу подкрепи Хари Магуайър, който отново допусна куп грешки

...
Люк Шоу подкрепи Хари Магуайър, който отново допусна куп грешки
Коментари Харесай

Нова вълна от подкрепа за грешника Магуайър: Време е всички да разберат, че той е важен за Англия

Люк Шоу поддържа Хари Магуайър, който още веднъж позволи куп неточности за Англия против Германия (3:3).

Английският бранител загуби топката в личното си поле при започване на втората част, преди да фаулира Джамал Мусиал. Дузпата бе осъществена от Илкай Гюндоган.

" Честно казано, в този момент е сложен интервал.

Разбира се, Хари е извънреден състезател с необикновен темперамент. Той получава доста - май не съм виждал някой да бъде подложен на критика повече във футбола. Въпреки това той не се крие, постоянно е на разположение.
 Манчестър Юнайтед и Челси се борят за Дензъл Дъмфрис
Манчестър Юнайтед и Челси се борят за Дензъл Дъмфрис

Интер е подготвен да продаде играча, в случай че някой предложи за него 30-35 милиона евро

Случва се хората да желаят да се скрият от това и да не притеглят вниманието към себе си, само че той продължава да бъде в центъра на събитията. Това демонстрира какъв брой е мощен, какъв темперамент има. Спрете, всички знаят какъв необикновен състезател е той.

Сега Магуайър може да не е толкоз сигурен в себе си, тъй като може да му се коства, че целият свят е против него. Трудно му е, само че ние всички - и играчите, и треньорският щаб - го поддържаме, тъй като Хари е доста значим състезател. Това, че той изигра и двата мача, демонстрира какъв брой огромно доверие му има Гарет.

Спомнете си Еврото и по какъв начин игра там. Време е хората да схванат, че Магуайър е значим състезател на Англия. Те би трябвало да го одобряват ", сподели бранителят на Манчестър Юнайтед.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР