Люис Хамилтън няма намерение да преследва рекорда на Михаел Шумахер

...
Люис Хамилтън няма намерение да преследва рекорда на Михаел Шумахер
Коментари Харесай

Хамилтън: Не мисля за титлите на Шумахер

Люис Хамилтън няма желание да преследва върха на Михаел Шумахер от 7 международни трофеи във Формула 1. Британецът е с 3 сега и на полпозишън да завоюва 4-а, защото води с 28 точки 6 кръга преди края, само че не мисли за достижението на германеца.

„ Честно казано работя малко по малко. Достатъчно мъчно е да спечелиш всяка една купа и актуалната борба не прави изключение, тъй че в този момент мисля единствено за четвъртата” съобщи Хамилтън.

„ В момента за мен нещата са ясни. Кой знае дали в миналото ще можем въобще да приближим Михаел? Седем международни оценки – аз персонално нямам предпочитание да преследвам това постижение” добави той.

„ Обичам да карам повече от всеки път и мисля, че се оправям по-добре от всеки път. Чувствам се ужасно и се любувам на предизвикването, тъй като постоянно е хубаво да се конкурираш със противници, което ти оказва помощ с изключение на да разкриваш капацитета си и да работиш върху слабостите си”.

„ Разбира се в края на сезона постоянно мислиш и за бъдещето. Имам проект за идващите 5-6 години, само че всеки сезон нещата се трансформират. Факт е обаче, че обичам Формула 1 повече от всякога” сподели още Хамилтън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР