Любовта се открива доста трудно, а още по-трудно се пази

...
Любовта се открива доста трудно, а още по-трудно се пази
Коментари Харесай

4 зодии, които не се хвърлят веднага в любовта, а предпочитат да почакат

Любовта се открива много мъчно, а още по-трудно се пази във времето. Има хора, които се влюбват съвсем незабавно и се впускат рисковано напред. В следствие неведнъж страдат, тъй като другият не им е отвърнал със същите усеща. Те са разочаровани, само че по този начин и не си взимат поука и идващия път повтарят още веднъж своята неточност. Но има зодиакални знаци, които обичат да чакат по-дълго и да не пришпорват ориста. Те избират да работят по-внимателно, когато усетят, че имат усеща към своята половинка. Знаят, че в случай че работят преждевременно, могат да изтърван обичания си човек и щастието да им се изплъзне. Те са на мнение, че прибързаността може да съсипе обещаваща връзка и шансът им да се изплъзне. Затова залагат на постепенно разгарящата се обич, като си постановат самодисциплина да не работят преждевременно и неуместно.

За тези зодии е значимо да опознаят изцяло своят сътрудник, по тази причина чакането постоянно си заслужава. Те са последователи на здравите и постоянни връзки, които са щастливи и дълготрайни. Предпочитат всеки ден да откриват по нещо ново и непознато в индивида, в който са влюбени. А в този момент е време да научим и кои са изчаквателните зодии.

1. Зодия Телец

Венера движи любовта в тази зодия. За тях тя е една от най-важните в живота им. Те не желаят да живеят без обич, по тази причина се стараят да са по прецизни и старателни, когато я открият. Когато стартират да се влюбват, те се пробват да го вършат не едновременно, а на дребни порции. Предпочитат да изградят постоянна връзка, а не всичко да завърши мимолетно и бързо. Когато желаят някой човек до себе си, те се стараят да го завоюват по всевъзможен метод с всевъзможни способи. Те са лоялни и почтени и хората ги обичат поради тези техни качества.

Когато успее да реализира задачата си, Телецът е доста удовлетворен от себе си. Той знае, че е извоювал персонална победа и гледа да надгради постигнатото. Същото е и в любовта. Явно чакането си е заслужавало, тъй като сътрудникът им ги обича и желае да е до тях за цялостен живот.

2. Зодия Близнаци

Двойствената им природа е единствено на пръв взор. Всъщност Близнаците могат да бъдат съвършени любовни сътрудници, стига да желаят. Понякога те сами не знаят какво им е на душата и непрекъснато се обясняват. Те обичат да си опонират, а от време на време хората се затрудняват да ги схванат. Но съумеят ли да се докопат до сърцето им, то става тяхно за дълъг интервал от време. Близнаците обичат да градят любовните отношение последователно, те не са прекомерно прочувствени, а мислят повече с главата си.
 На коя от зодиите по никакъв начин не ѝ върви в любовта На коя от зодиите по никакъв начин не ѝ върви в любовта
Всяка любовна връзка има своите възходи и падения. Това е безусловно естествен развой. Основното нещо е да разпознаете в точния момент, че нещо н...

3. Зодия Дева

Девите обичат да управляват нещата. Те не са хора, които ще се впуснат в недомислени прочувствени опасности, когато става дума за обич. Предпочитат да са сигурни в индивида до тях. Могат да го изтезават месеци наред, до момента в който му дадат всичко от себе си. Те не са последователи на бързите рисковани взаимоотношения. Действат напълно постепенно и умерено, до момента в който са сигурни, че това е индивидът за тях. За страдание Девите вършат прекалено много неправилни ходове. Те си мислят, че работят вярно, а това неведнъж се оказва неверно. И това им изиграва неприятна смешка. А те повтарят една и съща неточност и не си взимат поука.

4. Зодия Козирог

При тази зодия се играе постоянно на несъмнено. Защото Козирозите не могат да търпят да позволяват неточности. Те желаят да бъдат постоянно съвършени. Затова и в любовта са се научили да не работят преждевременно. Когато се провалят, Козирозите го одобряват прекомерно тежко и мъчно стъпват на краката си. Затова те обичат да свеждат риска до най-малко, с цел да не докара това до непотребни главоболия.

Козирогът приема връзките напълно съществено. Те са доста постоянни, може да им се има доверие е работят постепенно, само че уверено. Обичат да изпипват детайлите и гледат да не се провалят. Когато имат семейство, те му дават обич и сигурност.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР