Любослав Пенев вече не е треньор на футболния ЦСКА. Той

...
Любослав Пенев вече не е треньор на футболния ЦСКА. Той
Коментари Харесай

Пенев вече не е треньор на ЦСКА, въпреки заявената подкрепа от ръководството?

Любослав Пенев към този момент не е треньор на футболния ЦСКА. Той е декларирал това пред един от тарторите на агитката на " алените " Иван Велчев-Кюстендилеца, който го показа в обществените мрежи.

Според " Дспорт " информацията е вярна и скоро тимът от стадион " Българска войска " ще има нов експерт отпред, който ще води утринната подготовка на отбора през днешния ден (26 юли).



Освобождаването на Пенев идва след първата победа за сезона на ЦСКА - против ЦСКА 1948 с 4:2. Преди това " алените " изгубиха мача против " Лудогорец " за Суперкупата на България с 0:4, а с " Лиепая " направиха 0:0 в първи мач от втория кръг на квалификациите за Лигата на конференциите.

След него и след конфликтите сред управление и почитатели, от ЦСКА излязоха със известие, че Пенев има.

Снимка: Lap.bg

Според " Труд ", отхвърлен от ЦСКА е и основният управител Стойчо Стоилов. Именно той беше обект на гнева на почитателите преди дни и се наложи полицията да се намеси, с цел да не се стигне до по-сериозни конфликти. Привържениците скандираха против Стоилов и подкрепяха Пенев.

Атрактивният експерт зае още веднъж треньорския пост на стадион " Българска войска " в края на март 2021 година, заменяйки Бруно Акрапович. Под негово управление " алените " съумяха да завоюват Купата на България и да реализират първа победа вкъщи над " Лудогорец ", освен това с 4:1.

Снимка: cska.bg

Наскоро се заприказва за спор в щаба на Пенев поради промяната на кондиционния експерт Кирил Динчев, чието място зае испанецът Пабло Караско. Треньорът съобщи, че самият Динчев е изискал да приключи работата си с първия отбор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР