Любослав Пенев прие спокойно първата си победа като старши треньор

...
Любослав Пенев прие спокойно първата си победа като старши треньор
Коментари Харесай

`Любо Пенев: Мачът с ЦСКА 1948 ще ми е специален

Любослав Пенев одобри умерено първата си победа като старши треньор на Хебър (Пазарджик), откакто отборът му безусловно разсипа Локомотив (София) в столицата с 4:1. Неговият отбор остава на предпоследното 15-о място, а до края на постоянния сезон има два кръга.

„ Доволен съм, когато вкарваме голове. Създаваме положения и това е реалност. Факт е и от предходните мачове, които ги изиграхме. Така че това беше не единствената промяна, която трябваше да създадем, само че доста значима. За да се печелят точки би трябвало да се вкарват голове “, стартира Пенев.

„ Това, че сме вкарали през днешния ден толкоз попадения, не значи да е някаква гаранция за бъдещето. Трябва да продължим по същия метод. Започнахме страхливо, само че по-късно успяхме – както се споделя, да влезем в мача. Много значим изравнителен гол за нас в края на първото полувреме и през второто мисля, че се представихме много почтено, и вярно играхме. Победата е значима от всяко естество. Най-важни са точките, тъй като ни липсваха до през днешния ден. И би трябвало да печелим. Днес го направихме. Има мачове до края, съществени мачове ни чакат. Тренираме с религия в реализиране в крайната цел “.

Следващият мач на хебърци е домакинство на ЦСКА 1948, където Пенев беше треньор до Нова година. И той призна, че мачът има по-особено прочувствено значение за него.

„ Кой не е сложен? За всеки тим всеки мач е сложен. Да, за мене е по-специален този мач. Но сега е събота, имаме неделя, уикенд, ще гледаме мачове. Гледаме си и нашата стратегия, възвръщаме се и приготвяме за идващия, по-следващия мач и по този начин до края на шампионата “.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР