Любопитно Липсата на секс след 50-годишна възраст крие рискове за

...
Любопитно Липсата на секс след 50-годишна възраст крие рискове за
Коментари Харесай

Липсата на секс след 50-годишна възраст крие рискове за здравето

Любопитно Липсата на секс след 50-годишна възраст крие опасности за здравето При дамите неналичието на фамилиарност постоянно се показва в ниско самочувствие и неприятно въодушевление 9 септември 2019, 16:48  Липсата на секс след 50-годишна възраст крие опасности за здравето Източник: iStock Photos/Getty Images
е е извънредно след избрана възраст ползата на двойките към секса да спадне.

Британски учени обаче приканват към деен сексуален живот след 50-годишна възраст, защото отсъствието на интимна непосредственост може да докара до здравословни проблеми, написа в. "Дейли мейл ".

Изследването на експерти от университета Англия Ръскин е обхванало близо 6000 мъже и дами. Резултатите от него демонстрират, че представителите на мощния пол страдат повече от неналичието на секс.

Учените са открили, че за 63 % от мъжете нередовният сексуален живот крие риск от развиването на онкологични болести. При дамите неналичието на фамилиарност постоянно се показва в ниско самочувствие и неприятно въодушевление.

Изследователите настояват също, че интензивният сексуален живот намалява риска от болести като артрит и диабет.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: секс
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР