Любопитно Африка и Близкия изток – екзотика и красота Разходете

...
Любопитно Африка и Близкия изток – екзотика и красота Разходете
Коментари Харесай

Африка и Близкия изток – екзотика и красота

Любопитно Африка и Близкия изток – екзотика и хубост Разходете се виртуално из най-красивите градове в тези два района с галерията ни  Надежда Неменски 30 април 2020, 16:16  Африка и Близкия изток – екзотика и хубост Източник: iStock/Guliver Images
оже и да сме затворени по домовете си поради пандемията от ковид, само че това не значи, че не можем да пътуваме. Макар и виртуално, дано се отправим на странствуване до тези места, за които мечтаем.

Когато възнамеряват отмора или екскурзия множеството хора си показват първокласен курорт и известни дестинации в Европа, карибския басейн, Далечния изток.

НАЙ-КРАСИВИТЕ ГРАДОВЕ В АФРИКА И БЛИЗКИЯ ИЗТОК

Нека обаче обърнем взор към Африка и Близкия изток – вълнуващи места, които не оставя апатичен нито един странник. Изданието Travel + Leisure класира топ 10 на най-хубавите градове в тези два региона, откакто прави допитване до читателите си.

Предвид невъзможността за пътешестване почти от два месеца насам, вижте класацията за 2019 година и се потопете в атмосферата на най-красивите градове в Африка и Близкия изток. Разходете се виртуално из тях с галерията ни.
Топ 10 на най-красивите градове в Африка и Близкия изток  градове  градове  градове  градове
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР