Любопитно 3 рецепти за панировка, които добрата домакиня знае С

...
Любопитно 3 рецепти за панировка, които добрата домакиня знае С
Коментари Харесай

3 рецепти за панировка, които добрата домакиня знае

Любопитно 3 предписания за панировка, които положителната стопанка знае С тях може да сет сигурни, че всички на трапезата ще останат удовлетворени 2 февруари 2020, 09:57  3 предписания за панировка, които положителната стопанка знае
3 предписания за панировка, които положителната стопанка знае
 Бременни и красиви на аления килим: звездните бъдещи майки на 2020
Бременни и красиви на аления килим: звездните бъдещи майки на 2020
 Ето по кое време хората са най-амбициозни
Ето по кое време хората са най-амбициозни
 Лекар: тези храни състаряват
Лекар: тези храни състаряват
 Как биха изглеждали те през днешния ден
Как биха изглеждали те през днешния ден
 Певицата Сиара чака трето дете
Певицата Сиара чака трето дете
 Защо тежестта ни се трансформира по отношение на местоположението?
Защо тежестта ни се трансформира по отношение на местоположението?
 Защо да изберем сътрудник за другар
Защо да изберем сътрудник за другар

чаквате посетители или планирате специфична фамилна вечеря и желаете да сте сигурни, че ястието ви ще бъде сочно и със златист тен, тогава безусловно би трябвало да заложите на панировката.

Тези ястия се подготвят бързо и в случай че заложите на някоя от специфичните ни предписания, може да сте спокойни, че никой от гостите ви няма да си тръгне гладен.

Панирано пиле с корнфлейкс

4 картофа
0.5 връзка магданоз
1 дребна бучка масло
4 пилешки филета
4 ч.л. горчица
120 г корнфлейкс
1 глава алено цвекло
1 ябълка Рената
балсамов оцет
сол и пипер
 Сложете в найлоново пликче корнфлейкса и го овкусете със сол и черен пипер. Разбъркайте и го натрошете на по-дребни късчета благодарение на ръкохватка на нож или различен инструмент. Намажете филетата с горчица от двете страни с четчица и ги оваляйте хубаво в корнфлейкс.
Сложете месото в тава, покрита с хартия за печене и ги изпечете за към 25 минути на 180 градуса.
За гарнитурата сварете цвеклото или използвайте варено.

Настържете го дружно с ябълката, сложете ги в тенджера и ги овкусете със сол, черен пипер и балсамов оцет. Ако не са пуснали задоволително сок, прибавете малко вода. Задушете ги за малко. Отделно сварете картофите, обелени и нарязани на едри кубчета. Прецедете ги и ги върнете в тенджерата върху котлона. Пуснете бучка масло и разтръскайте. Поръсете ги със ситно нарязан магданоз.

Сервирайте задушените цвекло и ябълка, варените картофи с магданоз и нарязано на филийки хрупкаво пилешко филе.

Панирани котлети с галета

4 свински котлета
140 г галета
50 г сирене „ Пармезан”
2 яйца
4 стръка салвия
сол и черен пипер на усет
брашно за овалване
зехтин за пържене за соса:
150 г заквасена сметана
80 мл животинска сметана
1 скилидка чесън
4 стръка магданоз
4 стръка див лук
4 стръка босилек
4 стръка копър
1–2 с. л. сок от лимон
1 ч. л. дижонска горчица
сол и черен пипер на усет

Котлетите се прорязват до костта, без да се отделят от нея. Месото се начуква деликатно, до момента в който се изтъни. Овкусява се със сол и черен пипер.
Яйцата се разрушават. Галетата се смесва с настъргания пармезан. Котлетите се овалват в брашно. Потапят се в яйцата и се овалват в галетата с пармезана.
Пържат се един по един в разгорещен зехтин от двете страни, до златисто, като при всеки котлет в мазнината се поставя един филиз салвия.

Заквасената сметана се разбърква и се овкусява с наситнените магданоз, копър, див лук и босилек. Прибавят се стритият на паста чесън, горчицата, лимоновият сок, сол и черен пипер.

Животинската сметана се разрушава, до момента в който стане пухкава. Прибавя се към ароматната примес. Шницелите се сервират със соса.

Скариди и зеленчуци темпура

олио за пържене
2 японски патладжана
4 кръгчета корен от лотос
3 бр. аспержи
3 стръка свеж лук (само бялата част)
1 кралска гъба
1 шепа зелен фасул
8 скариди
За темпурата:
1/2 ч.ч. брашно
1/2 ч.ч. царевично нишесте
1/2 ч.л. сода бикарбонат
1 ч.ч. газирана вода
1 яйце
кубчета лед
За соса:
1-2 с.л. оризов оцет
1-2 с.л. соев сос
1 ч.л. захар
1 с.л. настърган джинджифил

Подгответе зеленчуците и скаридите. Изрежете долния завършек на патладжаните и ги разрежете на четвъртини, по дължина. Гъбата също нарежете на четвъртини по дължина, дружно с пънчето. Коренът от лотос нарежете на кръгчета. Аспержите, стръковете лук и шушулките зелн фасул оставете цели - значимото е да са пресни и нежни. Почистете скаридите, обелете ги и отстранете главите им.
За темпурата поставете брашното и нишестето за 1 нощ във фризер. След това ги смесете в купа, като ги пресеете. Добавете содата бикарбонат и разбъркайте. В различен съд сипете газираната вода и чукнете яйцето. Разбийте. При непрекъснато безредие, прибавете на струйка течните съставки към сухите, до момента в който получите хомогенна примес с гъстотата на примес за палачинки. Добавете няколко кубчета лед, с цел да държите сместа студена.
За соса смесете в купичка оризовия оцет, соевия сос, захарта и тънко настъргания джинджифил. Разбъркайте добре и оставете встрани. В бездънен тиган или различен съд сипете 3-4 пръста растително олио и го загрейте добре.

Потапяйте в темпура всяко парче зарзават и скарида като ги пускате деликатно в олиото. Пържете на порции, по 1-2 минути, до неясно златисто. Извадете пържените скариди и зеленчуци върху тава с решетка. Поднесете скариди и зеленчуци темпура със сос за размразяване.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Божков разгласи за нелегално изземването на имуществото му Божков разгласи за нелегално изземването на имуществото му  Пети случай на инфектиран с ковид в Германия Пети случай на инфектиран с ковид в Германия  <br> <strong> 9 нововъведения </strong>, които <strong> трансформираха </strong> човешката история <br>
9 нововъведения , които трансформираха човешката история
 <br> Как да поберете <strong> повече багаж </strong> в <strong> дребен куфар </strong> <br>
Как да поберете повече багаж в дребен куфар
Последни  <p>3 предписания за панировка<span style= 3 предписания за панировка, които положителната стопанка знае  Първи смъртен случай отвън Китай от ковид Първи смъртен случай отвън Китай от ковид  Ферма в Аржентина Семена вместо ресто дават в Аржентина  Apple затвори магазините и офисите си в Китай Apple затвори магазините и офисите си в Китай  <p><strong>Бременни и красиви</strong> на аления килим</p> Бременни и красиви на аления килим  Марин Льо Пен: Brexit е началото на края на Европейски Съюз Марин Льо Пен: Brexit е началото на края на Европейски Съюз  Чиновническа неточност остави плевенчани без право на благосъстоятелност Чиновническа неточност остави плевенчани без право на...  Евакуираните от Китай кацнаха в Германия, измежду тях е и българин Евакуираните от Китай кацнаха в Германия, измежду тях е и...  <p>Ето по кое време хората са <strong>най-амбициозни</strong></p> Ето по кое време хората са най-амбициозни  Подарък за нея в Деня на влюбените Подарък за нея в Деня на влюбените  Снимка: Александър Георгиев, ръководител на Комисията по <a href=хазарта " /> Пуснаха шефа на Комисията по хазарта против 40 хиляди лева..  Коронавирусът - опасност за целия свят, жертвите порастват Коронавирусът - опасност за целия свят, жертвите порастват  Мащабна полицейска акция в Шумен Мащабна полицейска акция в Шумен  Пожар лумна в болница в Пловдив Пожар лумна в болница в Пловдив  Газова бутилка се взриви в Дупница, има потърпевш Газова бутилка се взриви в Дупница, има потърпевш  Лекар: тези храни състаряват Лекар: тези храни състаряват  Борисов: Най-ценни са мирът и демокрацията Борисов: Най-ценни са мирът и демокрацията  Спецакция в кв. Гешев: Обявяваме война на битовата престъпност (+Снимки)  След срещата при Борисов: Български жители да не пътуват до Китай След срещата при Борисов: Български жители да не...  Цирк в Индия Тези хора откриват избавление в цирка Всичко от през днешния ден Виц на деня На сватбата на габровец. След часове танци, младоженецът хванал микрофона: - Скъпи посетители огладняхте ли? - Даааааа! - Ами за какво не се прибирате да обядвате? Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени  Британският Шиндлер, който избави хиляди деца от газовите камери   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  Великият български публицист, който беше преведен на 37 езика Водещи вести  Чиновническа неточност остави плевенчани без право на благосъстоятелност Чиновническа неточност остави плевенчани без право на благосъстоятелност  Снимка: Александър Георгиев, ръководител на Комисията по <a href=хазарта " /> Пуснаха шефа на Комисията по
хазарта против 40 хиляди лева гаранция  Евакуираните от Китай кацнаха в Германия, измежду тях е и българин Евакуираните от Китай кацнаха в Германия, измежду тях е и българин  Спецакция в кв. Гешев: Обявяваме война на битовата престъпност (+Снимки)  Приближен на Божков е арестуван във Виена Приближен на Божков е арестуван във Виена  Ферма в Аржентина Семена вместо ресто дават в Аржентина  Марин Льо Пен: Brexit е началото на края на Европейски Съюз Марин Льо Пен: Brexit е началото на края на Европейски Съюз  Пожар лумна в болница в Пловдив Пожар лумна в болница в Пловдив  След срещата при Борисов: Български жители да не пътуват до Китай След срещата при Борисов: Български жители да не пътуват до Китай  Apple затвори магазините и офисите си в Китай Apple затвори магазините и офисите си в Китай  Подарък за нея в Деня на влюбените Подарък за нея в Деня на влюбените

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР