Любопитни изводи могат да се направят за американската тенис звезда

...
Любопитни изводи могат да се направят за американската тенис звезда
Коментари Харесай

Серина Уилямс се оказа сексист и расист в бизнеса

Любопитни заключения могат да се създадат за американската тенис звезда Серина Уилямс единствено от метода, по който влага парите си. Оказва се, че всички апели за тъждество сред половете и расите не важат за нея.
 Серина Уилямс отпадна и направи скандал в Париж
Цели 60 % от вложенията на Уилямс са ориентирани в компании, които се управляват или от дами, или от цветнокожи. Състоянието на Серина се прави оценка на 225 милиона $, което я подрежда в челото на класацията на " Форбс " на най-богатите дами в света, които са се основали сами. Част от това благосъстояние е вложено в 34 компании.

Наскоро Серина разгласи, че основава капиталов фонд, който ще носи името " Серина Венчърс ".

" Искам да стана марка, не просто лице. Ще работя крепко да стана част от тази инфраструктура ", сподели тогава Серина.

В момента американката е в центъра на голям скандал, който заформи персонално на " Ролан Гарос ". Тя подвигна скандал на уредниците след загубата си в трети кръг. Заради Серина австриецът Доминик Тийм беше заставен да приключи конференцията си, защото тя не желала да го чака.

" Моля? Това е нещо, което не мога да схвана. Някаква смешка ли е? Аз би трябвало да си потегли, тъй като тя не можела да чака? ", съобщи възмутеният Тийм, който напълно не е инцидентно име. Той е именуван " Принца на клея " и е считан за правоприемник на Краля на тази настилка Рафаел Надал.

" Въпросът беше кардинален. Не е значимо аз ли заставам в залата или някой различен. Аз също направих неточност, като споделих, че не съм някакъв младеж, че да постъпват по този начин с мен. Не бях прав. Дори и с младеж не може да се постъпва по този начин. Сигурен съм, че с Роджър Федерер и Рафаел Надал не биха се държали по този начин ", сподели Тийм.

Инцидентът отприщи нова вълна хейт към Серина, която по този начин или другояче не се радва на огромна обич. Случаят се разяснява на съвсем всяка конференция след мач в Париж, като в голямото си болшинство тенисистите застават зад Тийм.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР