Любо Пенев се въздържа от подробности относно действията, които възнамерява

...
Любо Пенев се въздържа от подробности относно действията, които възнамерява
Коментари Харесай

Пенев се въздържа от коментар по горещите теми

Любо Пенев се въздържа от детайлности по отношение на дейностите, които има намерение да предприеме, в случай че завоюва на идния конгрес на БФС.

„ За народен селекционер? Това е тематика малко за бъдещето. Не намирам за обикновено един чужденец да е на заплата от УЕФА спуснат. Не е обикновено това за съдиите. Имаме много положителни някогашни български съдии, които да оглавят това звено. Имам рецептите.”

„ Чувам много неща за пласиране на мачовете. Но аз ги чета по пресата. Редно е да не се случва, такива нямат място във футбола.”

„ Два тима с името ЦСКА? Левски? Не съм осведомен в елементи. Това са значими проблеми, само че са за бъдещето. Не желая сега да разясня клубовете. Тези въпроси не са към мен.”

„ Не е невероятно да разисквам и с Боби Михайлов. Ще имаме доста диалози – и при други публицисти ще гостувам. Ще има и доста корекции в таксите, които заплащат на БФС. Колко? Дълга тематика. Като проведа срещите с клубовете, по този начин ще бъде.”

„ Няма да кажа всичко през днешния ден. За всички искащи да настъпи смяната и желаят нашия футбол да бъде на високо равнище, има неща, които...В момента няма да кажа всичко.”

„ Не разчитай на това да ме поканите с Боби Михайлов. Имам се за приблизително образован.”

Любо Пенев: Бих поканил с мен още Бербатов, Балъков, Стилиян...

„ В никакъв случай не е направено единствено неприятно. Отлични футболисти, познаваме се добре. Не е направено единствено погрешно. Имат и плюсове. Като че ли – този модел на ръководство не дава резултатите, които се чакат. Не ме плаши многото работа, аз съм доста самоуверен.”

„ Имам доста повече другари. Враговете? Те имат за цел да завоюват този мандат, а аз да променим съвсем всичко в БФС. Ако се представяме доста по-добре, средствата от УЕФА и ФИФА ще бъдат доста повече. Тежки милиони и милиарди...Чух, че се тиражира в пресата. По линия на тима, който играе в шампионатите, са раздадени. Защо ги раздават в този момент, когато има нови претенденти. Кога в този момент? След конгреса?”

„ Ако не печеля – губи българският футбол. В най-скоро време чакам да станем колония. Може и от Южна Америка. Аз гледах по 11 чужденци в нашите тимове. Какво да виждам? Последният ми мач беше. Дузпи стреляме нагоре, нещо ужасно...”

„ Много хора ме поддържат и ми имат вяра. С Димитър Пенев не съм разговарял. Ще се забележим и с него. Редно е всеки да му отдаде заслуженото. Направи доста за националния тим. От централата може. Това ми е родината”, приключи Любо Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР