Любо Нейков използва услугите на личен шофьор, защото му е

...
Любо Нейков използва услугите на личен шофьор, защото му е
Коментари Харесай

Любо Нейков има проблем с колите заради килограмите

Любо Нейков употребява услугите на персонален водач, тъй като му е мъчно да кара автомобил самичък. Твърди се, че най-вероятно казусът му с карането на кола се дължи на наднорменото тегло на артиста, от които не може да се отърве от дълги години. Понеже е прекомерно обемен, му било мъчно да се събира на предната седалка и да ръководи, подозират негови познати, написа " Уикенд “.

Макар че любовта на публиката е безгранична и тя го обича както и да наподобява, непотребните килограми му създавали все по-големи терзания. От една страна били затрудненията със здравето, с които всеки естествен човек е наясно. От друга страна са чисто финансовите усложнения, свързани с заплащането на заплата на персоналния водач и невъзможността да излезе от вкъщи си без него.

Когато водачът е в отпуска, Любо Нейков се чудел кого да вика, с цел да го закара от точка А до точка Б. Не можел да употребява такси, тъй като не се събирал във всяко, което му изпращат диспечерите на компаниите. Движел се единствено в личния си голям джип, в който към момента се побирал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР