Любо Нейков е предприел крути мерки в отслабването си и

...
Любо Нейков е предприел крути мерки в отслабването си и
Коментари Харесай

Любо Нейков неузнаваем: Комикът свали ударно 15 кила с диетата на Марта Вачкова

Любо Нейков е подхванал крути ограничения в отслабването си и към този момент бил минус 15 кг. Този път комикът бил надъхан да не се отхвърля да влезе във форма, тъй като проблемите, които свръхтеглото му причинявало, към този момент застрашавали живота му.
Освен хипертонията и високия холестерол Любо получавал и пристъпи на зной. Най-опасни били тези, които го спохождали нощем, до момента в който спял, тъй като наднормените му килограми притискали дроба му, а това било съдбовно за притока на О2 в тялото. След като тества какви ли не режими и употребява услугите даже на топ диетолози от Франция, Нейков най-сетне намерил подобаващата за него диета, която провокира възторг в целия свят и към този момент има милиони почитатели.

Става дума за режима „ Зоната “, за който шефът на „ Комиците “ научил от колежката си Марта Вачкова. По време на фотосите на „ Откраднат живот “, на който Любо и Евтим Милошев са продуценти, Нейков забелязал позитивната смяна във фигурата на Марта, както и обстоятелството, че тя в никакъв случай не желала да хапва от кетъринга, който продуцентите подсигурявали за актьорите и снимачния екип. Тогава Любо и Вачкова се заговорили за отслабването й и тя го светнала за „ Зоната “. Под нейните рекомендации и упътвания артистът стартирал режима и единствено 3 месеца по-късно към този момент бил с 15 кила по-лек.
Храната си обаче не приготвял самичък, а му я доставяли от специфична компания. Покрай него да поръчва менюто си оттова почнала и брачната половинка му Гинка, която приготвяла ядене единствено за детето им, с цел да не може те двамата да се изкушават.

Най-големият тласък на Любо била самата Марта, която пък съумя да стопи 17 кг без йо-йо резултат. Екранната сестра Жекова от „ Откраднат живот “ признава, че се запалила по „ Зоната “ от своя позната, която й споделила, че ще й помогне не да е слаба, а да бъде здрава.
Така дамата почнала да й подготвя по 5 хранения на ден съгласно условията на диетата, а резултатът не просрочен и към услугите ѝ показали интерес мнозина артисти, публицисти и музиканти. Сред тях е и обичаният на Марта Владо Пенев, който също се въодушевил от нейните резултати. Той постигнал рекорден резултат – стопил 20 кг, само че съчетавал диетата и с тренировки.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР