Любителите на волейбола ще могат да наблюдават днеспървия осминафинален мач

...
Любителите на волейбола ще могат да наблюдават днеспървия осминафинален мач
Коментари Харесай

„Олимпиакос“ се изправя днес срещу „Дея Спорт“.

Любителите на волейбола ще могат да следят днеспървия осминафинален мач от европейския клубен шампионат за „ Чалъндж къп “ сред гръцкия гранд „ Олимпиакос “ и бургаския „ Дея Спорт “. Двубоят в зала „ Мелина Меркури Рентис “ е от 19:00 часа и ще се излъчва в ефира на Max Sport 4

Домакините са многократни първенци и носители на купата на Гърция, както и многократни участници в Шампионската лига. За класата на „ Олимпиакос “ приказва и фактът, че на два пъти тимът печели финала на втория по мощ европейски клубен шампионат CEV Top Teams Cup. През сегашния сезон с екипа на гърците играят звезди от международна класа, като титулярите от националния тим на Словения – 200-сантиметровият диагонал Тончек Щерн и 203-сантиметровият централен блокировач Ален Пайенк, както и някогашният капитан на националния отбор на Италия, разпределителят Драган Травица, който е висок 200 сантиметра.

„ Въпреки неуверения полусезон в Супер Волей, в европейските клубни шампионати се представяме повече от почтено. Вече сме на осминафинал и то против задоволително мощен и титулован тим като „ Олимпиакос “. Убедени сме, че момчетата ще създадат всичко допустимо против гръцкия исполин да зарадват с хубава игра последователите на волейбола от нашия град и цяла България “, обявиха от управлението на бургаския клуб.

Мачът реванш сред „ Дея Спорт “ и „ Олимпиакос “ - Пирея е на 13 декември, вторник, в зала „ Младост “ от 19:00 часа.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР