Любимки на премиера отново са на челни позиции в листите

...
Любимки на премиера отново са на челни позиции в листите
Коментари Харесай

Харемът на Борисов – платена, партийна или просто любов

Любимки на премиера още веднъж са на челни позиции в листите на ГЕРБ за парламентарните избори. Тях не ги лови обещанието му за проветряване на редиците в Народното събрание. В листите за изборите към този момент се намърдаха, номинирани от ”народа ” „ остарели дантели “ като Цвета Караянчева, Даниела Давидкова, Менда Стоянова, Екатерина Захариева и други
За следващ път министър председателят на България включи специфичния агитационен отряд, който от години е задействан в предизборни акции и да противодейства на съперниците. Провластовите медии назовават този отряд „ амазонките на Борисов “, а други „ харемът на Борисов “ – поради някои особености на премиерския темперамент и речник.

Бързам да подчертая, че харемът не е обидна подготовка. Харемът става прочут през вековете със своето решаващо въздействие на политическия живот. Особено мощен е бил по времето на султан Сюлейман Великолепни. По същият метод в днешно време Борисов употребява мощните страни на „ златната клетка “, както историци разказват харема. Неговият първичен поробителски метод към дамите от времето като основен секретар на Министерство на вътрешните работи, последователно се съчетава с това да ги употребява да своите цели – политически, кариеристки, бизнес, далавери и прочие Нерядко е признавал, че те са му доста по-верни от много мъже в обкръжението му.

Залогът за Борисов в сегашната предизборна акция е на живот и гибел. Загубата може да стане начало на следствия и правосъдни процеси, което би било злополука за него. Затова той употребява всички средства, с цел да остане в играта. Жените са преден отряд в тази борба.

Много са претендентките за купата валиде султан на „ златния кафез “. Той обаче не демонстрира особено отношение към някоя от своите фаворитки. За да поддържа вярата у всяка от тях. Все отново, наблюдаващи считат, че конците дърпа милионерка в сянка - доста от решенията му са по нейни препоръки. Но и други са проправили път към сърцето му. Такива са Йорданка Фандъкова, Даниела Дариткова, Менда Стоянова, Цвета Караянчева, Деница Сачева, проф. Антоанета Христова, Теменужка Петкова, Десислава Атанасова, Севда Арнудова (Шехерезада), Екатерина Захариева, Десислава Танева, Петя Аврамова, Мария Габриел, Ева Майдел и прочие

Истински воини са и знайни и незнайни „ калинки “ в администрацията, дипломацията, общините, регионалните управи, организациите и министерствата. Десетки хиляди, които процъфтяват в държавни структури, само че нямат шансове на свободния пазар по известни аргументи.

Заради любовта си към него, властта и партията те са подготвени да оправдаят чекмеджето с пачките и златото, речника и лъжите. Как тъкмо се назовава такава обич?...

Те не би трябвало да бъдат подценявани - ще дадат всичко от себе си, поради... себе си...

Отношенията им наподобяват през цлата година като на Свети Валентин и 8 март, само че завистта може да им изиграе неприятна смешка. Едни ще бъдат предпочетени, други ще изпаднат. Това крие изненади.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР