Любимката на зрителите в „Пътят на честта“ София Маринкова, която

...
Любимката на зрителите в „Пътят на честта“ София Маринкова, която
Коментари Харесай

Синът на Жаки от „Пътят на честта“ ще ви смае с...СНИМКА

Любимката на феновете в „ Пътят на достойнството “ София Маринкова, която играе ролята на Жаки, сподели сина си Орлин, който е като две капки вода с майка си. Красавицата, която наподобява като съученичка на сина си, се радва на втори късмет в любовта със своята половинка журналистът Драго Симеонов. Едва малко на брой техни другари знаят, че емблематичният глас на „ Дарик радио “ и Жаки от хитовия сериал са гаджета. През 2012 година никой не може да повярва, че артистът Христо Терзиев, прочут като плейбоя на Народния спектакъл, е решил да предложи брак на Софи, написа hotnews.bg.

„ Да не се отметне? “, предизвестява я даже самият Стефан Данаилов, в чиито клас е Маринкова. Е, не се отмята... Сватбата се случва единствено за месец и актрисата към този момент носи семейството Терзиева, а на идната година им се ражда наследник. За страдание, бурната обич и бракът им траят едвам 2 години и двамата се развеждат. От самотата я избавя нейният принц на бял кон – журналистът Драго Симеонов, който също е разграничен с майката на сина си. Момчетата на Софи и Драго пък се схващат отлично между тях и дружно посрещат празниците.

Двамата са дружно към този момент повече от 5 години, само че не обявяват връзката си, защото задоволително са се опарили с предходните си любови. Бившата брачна половинка на Симеонов – художничката Вергиния, от дълго време не живее в България и е омъжена за немец. Малкият Павел постоянно идва на посетители при татко си, а с новата му другарка Софи „ са си на един ум “, както се показва самата тя.

Синът на актрисата – 10-годишният Орлин, се схваща прелестно обожава доведения си по-голям брат и всички дружно са като едно огромно семейство. Маринкова пък твърди, че доста обича децата и е подготвена за второ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР