Любимият ни сезон е перфектен да заменим малката черна рокля

...
Любимият ни сезон е перфектен да заменим малката черна рокля
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 12 красиви бели рокли, идеални за лятото

Любимият ни сезон е съвършен да сменяем дребната черна рокля с бяла, която на драго сърце пъхаме в куфара си за летните пътувания. Мини моделите варират сред вталени и секси рокли, които са подобаващи за празненство вечери, до момента в който свободните кройки могат да се носят както за разходки в града, по този начин и на плажа. Някои от тях са обогатени с бродерии, набори и кормила, което им придава оня прелестен бохо изискан, който постоянно сме харесвали.

Няма по какъв начин да пропуснем и роклите вид „ риза “, които постоянно са в миди или макси дължина и които също обичаме да имаме на разположение по време на ваканцията си, с цел да ги съчетаваме със сламени шапки и тези сламени чанти, с които единствено преди седмица ви.
               

Романтичните миди рокли с буфан ръкави също ще бъдат настоящи и могат да се комбинират със с невисок ток и цветни аксесоари. Сред днешната ни селекция можете даже да си харесате модел за женитба, в случай че търсите нещо по-семпло, което да носите даже и с кецове.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР