Любимите играчки, ценен помощник в детския свят, в даден момент

...
Любимите играчки, ценен помощник в детския свят, в даден момент
Коментари Харесай

Ето как да организираме детските играчки в 3 лесни стъпки

Любимите играчки, скъп асистент в детския свят, в даден миг стават прекалено много и изпълват пространството в другояче не толкоз огромната детска стая.
Не подреждането им насериозно. Направете си бърза скица по какъв начин да се справите с хаоса. Въвлечете и децата в рутината на ежедневното разчистване, с цел да придобият от дребни чувство и предпочитание да поддържат дома си. Ето по какъв начин да подредите играчките в 3 лесни стъпки:
1. Стъпка едно:
Най-добрият съвет - хвърляйте! Отървете се от всички счупени играчки или на такива, на които им лиспват елементи. Останалите, с които вашето дете не играе, подарете на някое съседско детенце. Не се чудете, а мислете бързо без да връщате нищо назад от чувала с отпадъци. Ако въпреки всичко имате по-малки деца, опковайте старите играчки и ги запазете някъде надалеч от зоната за игра.
2. Стъпка две:
Групирайте. След като сте безусловно уверени в остатъка от играчки, групирайте ги по прилики.
Съберете ги в разнообразни контейнери и определете правилото „ Само един резервоар се отваря на игра “. Така когато приключат с количките да вземем за пример, те би трябвало да бъдат събрани и прибрани, преди да се премине към идната игра.
3. Стъпка три:
Правило за 5 минути почистване. Всеки ден. Знаем, че чистенето всеки ден е изморително, само че го приемете като занятие с децата- дано дружно отделите пет минути от времето си, с цел да съберете играчките дружно. Така даже и след най-голямата неразбория, ще можете да влезете в темп.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР