Любим септември... Какво ли си ни подготвил за следващите все

...
Любим септември... Какво ли си ни подготвил за следващите все
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Предизвикателства за Дева и важни новини за Козирог

Любим септември... Какво ли си ни подготвил за идващите все по-хладни дни? Моля те, постарай се да бъдеш благоразположен! 

Овен

Вие, Овни, ще решавате любовни въпроси и ще се изяснявате с половинката ви при започване на седмицата. Много е евентуално свободните от вас да са доста палави през интервала и да се впуснат в нови буйни връзки. След четвъртък представителите на знака ще получат забавни оферти по отношение на работа и ще са извънредно продуктивни.

Телец

Ако сте родени под знака Телец, ви чака една много динамична седмица. В работата ви, не е изключено да имате промяна в колектива или в управлението, към която да ви се наложи да се напасвате. В любовта очаквайте изненади от обичан или забавен за вас човек. Възможни са непредвидени позвънявания или известия, които много ще ви развълнуват.

Близнаци

На вас, Близнаци, при започване на седмицата може да ви се наложи да се потвърждавате на любовния фронт. Ще сте склонни да показвате възприятията си и да обгрижвате половинката си уместно. След четвъртък ще сте по-силно ориентирани към професионалните си цели и реализация. По всяка възможност ще имате опция в обществената си среда да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат потребни да осъществите своя отдавнашна цел или фантазия и които в следствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Рак

При вас, Раци, се обрисува една доста забавна и динамична седмица, през която ще съумеете да постигнете неща, към които от дълго време се стремите. Всеки от вас, ще откри своя личен метод да блесне и да направи усещане на заобикалящите. В работата ще сте стимулирани и окуражени и ще давате всичко от себе си. Същото важи за любовния фронт. Заетите от вас, ще съумеят да се разнообразят с половинките си до момента в който свободните ще намерят метод да пофлиртуват с човек, който харесват.

Лъв

При вас, Лъвове, са вероятни разправии с сътрудници или с хора от близкото ви обграждане. Много е евентуално да ви се наложи да защитавате позициите си. Постарайте се да сте оптимално справедливи и толерантни към другите. Много е евентуално една част от вас да подхващат къси пътувания или разходки в планината. При всички случаи ще сте много рисковано настроени.

Дева

Вие, Деви, през седмицата ще сте ангажирани най-вече с финансови въпроси. Не е изключено да извършите печеливши вложения, които да ви донесат положителни приходи или да стартирате сполучливо бизнес начинание. В любовен проект нещата няма да вървят по този начин леко, както ви се желае, само че с самообладание и неизменност ще имате прогрес и в тази сфера от живота ви.

Везни

Вие, Везни, ще полагате извънредно усърдие, до момента в който си изпълнявате служебните задължения. Много е евентуално да напреднете по значими въпроси и да извършите мощно усещане на заобикалящите при започване на седмицата.
След четвъртък ще се ангажирате най-вече с персонални каузи и връзки. Много е евентуално непосредствен до вас човек да ви изненада прелестно и да предприемете взаимни инициативи.

Скорпион

При вас, Скорпиони, при започване на седмицата са вероятни доста мощни любовни трепети. На моменти може да сте много мечтателни и отнесени и ще сте склонни да се раздавате. След четвъртък може да решите да попътувате и да се позабавлявате. Някои от вас ще се спуснат да спортуват, други ще се отдадат на обичано занимание. Седмицата е идеална за превръщане внимание на визията и тонуса.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте много безпристрастни и справедливи при започване на седмицата и е доста евентуално, в случай че към вас се случват спорове да съумеете да помирите двете страни и да успокоите непознатите пристрастености. След средата на седмицата ви се обрисува време прекарано със фамилията и децата или с обичан човек. В този интервал не са изключени задължения около дома, ремонтни действия, закупуване на мебели или уреди.

Козирог

Вие, Козирози, е допустимо при започване на седмицата да припечелите спомагателни средства, с които да се поглезите. Не са изключени също по този начин срещи с хора, с които да вършиме значими сделки или да кроите бъдещи проекти. След четвъртък ще сте доста метафизичен настроени и ще намерите добър метод да релаксирате и да си починете. Голяма част от вас ще получат значими вести през седмицата.

Водолей

Вие, Водолеи, ще би трябвало да усвоявате нови познания през седмицата. Или ще преминавате през разнообразни книги, уеб сайтове, курсове и други източници на информация или просто в работата ще има условия към вас, към които ще се стремите с непримиримост да се напасвате, учейки се от другите и доказвайки ново равнище на професионализма си. Внимавайте в устрема си да блеснете професионално, да не пренебрегнете половинката си и да би трябвало в следствие да й се реванширате.

Риби

Вие, Риби, при започване на седмицата може да сте леко унили и отрицателно настроени. Не е изключено да ви се наложи да работите с непознати пари и запаси, да погасявате заеми или да се занимавате с наследства или фамилни въпроси. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте много мнителни към заобикалящите. След средата на седмицата ще станете по-оптимистични, общителни и екстровертни. Голяма част от вас ще срещнат хора, с които да изкарат прелестно времето си и с които да се позабавляват.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР