Лятото започна съвсем наскоро, въпреки променливите температури и чести превалявания.

...
Лятото започна съвсем наскоро, въпреки променливите температури и чести превалявания.
Коментари Харесай

Фолк певици превзеха плажовете, заляха мрежата с горещи СНИМКИ

Лятото стартира напълно неотдавна, макар променливите температури и чести валежи. И в случай че за елементарните хора лятната отмора занапред следва, то от чалга съсловието към този момент направиха по няколко бани, като желани дестинации се оказаха екзотични дестинации, а не родното Черноморие. Познатият рефрен “И замирисва на море “, отдаден на лятото и морето, въодушеви част от изпълнителите за първите им морски фотоси.

Бременната Преслава реши да се скрие от любопитните погледи и да се отдаде на заслужена отмора на гръцкия остров Лефкада. Тя и обичаният ѝ Павел се любуваха на слънчевите лъчи на един от най-известните плажове там – Порто Кацики. Тя разгласява няколко фотоси от морската си почивка в персоналния си профил в Инстаграм.



Мария пък реши да съчетае потребното с приятното. Докато събираше загар в Гърция, тя снима и клип на последния си шлагер „ Чувал ли си за такива”. Певицата изненада почитателите си със секси червен бански. Мнозина я съпоставиха със сексапилната Памела Андерсън от паметната роля през 90-те в „ Спасители на плажа”.



Джена и нейният брачен партньор Наско Стоев пък се любуваха на слънчевите лъчи в Турция. Джена и Наско бяха специфични посетители на частно празненство на яхта, където не пропуснаха да си създадат няколко морски фрагмента. По всичко проличава, че и те са в плен на един от най-красивите заливи на Егейско море.



Най-добрата другарка на Галена – Лорена , реши да отпразнува своя пик в кариерата на най-екзотичното място на о. Бали. Изпълнителката побърза да показа няколко фотоса от своята почивка. От тях се вижда, че Лорена е в топформа и е заредена с доста позитивни страсти.

Соня Немска също е от работохолиците, които избират да съчетаят почивката с работата. Докато плажувала край Халкидики в Гърция, тя снимала и последната си ария „ Тя е топ”.



Пътуване до Малдивите получи попфолк дивата Кали като подарък от обичания си Влади. Свободното си време двойката прекарва в разходки и гмуркане в кристалните води на Индийския океан. Менюто, с което Кали и обичаният ѝ са решили да се поглезят, включва морски блага, ориз, рибно къри и кокосово масло. Карането на сърф също влиза в графика, който изпълнителката на „ Каква съм луда “ си е направила за ваканцията.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР