Лятото все още не се е изплъзнало между пръстите ни

...
Лятото все още не се е изплъзнало между пръстите ни
Коментари Харесай

By The Way в Лозенец, където безвремието завладява

Лятото към момента не се е изплъзнало сред пръстите ни и в този момент е точният миг да отпътуваме към Южното Черноморие, с цел да стигнем до едно обичано заведение, където възприятието за безвремие превзема.

Ако към момента не сте се отбивали в бар By The Way в Лозенец, атмосферата на това място ще ви впечатли незабавно. Още щом прекрачите прага му, се потапяте в една друга действителност – толкоз морска и синя, толкоз безгрижна и спокойна, толкоз специфична...



Там, покрай плажа и вълните, ви чака доста лятно въодушевление, хубава музика, приятни хора и танци до зори. Страхотните коктейли в By The Way ще са на ваше разположение когато и да е. А aз посрещам провокациите на вечерта със пресен коктейл Somersby Pomegranate – сладостен нар, лед, мащерка, кора от червен грейпфрут и 100% усет на лято.

И в случай че планирате да откраднете още малко от лятната си отпуска, то наложително включете в проектите си Лозенец и отделете време да посетите този дребен морски парадайс. Там знаят по какъв начин да се любуват на дребните, само че #златнимоменти .

С поддръжката на

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР