Лятото върви към своя край, затова все повече хора се

...
Лятото върви към своя край, затова все повече хора се
Коментари Харесай

СНИМКА от софийски парк стъписа мрежата: Като в Слънчев бряг е!

Лятото върви към своя край, по тази причина от ден на ден хора се пробват да вземат колкото се може повече от него. Повечето отиват на море или планина, най-малко през уикендите. Но какво вършат тези, които не разполагат с нужните време или финанси?

Снимка, качена във Facebook, образно показва по какъв начин се оправят тези хора в тяхната обстановка. На фотоса жена на междинна възраст в нищожно облекло се припича като гущер на слънчевите лъчи на привършващия летен месец август.

Това се случва в Южния парк, като за шезлонг, чиято цена на родното Черноморие би варирала от 1 до 50 лв., е употребена скамейка на Софийска община.

Случката се разиграва пред очите на всички гости на парка, най-много на фамилии с дребни деца. За да е цялостен комфорта, плажуващата кокона се е обзавела и с кърпи.




"Ми да като не може да си разреши басейн или море въпреки всичко нали сме европейци пък и нали страната ни е супер.... незнам кое Ви е толкоз смешно но нали си се печете скрито на село..... ", разяснява консуматор в мрежата.

"Шок! България не има вяра! Обе хора, обикновено човек да се пече по бански в парка. Годината е 2020, не пътувате ли, или единствено до Кауфланд и в квартала ", приглася му различен.

"В целия свят хората се пекат по паркове. И съм виждала доста по ъъъ особени гледки. Много сте лимитирани по огромната част. Включва и пиклата, дето е снимала дамата ", приглася им трети.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР