Лятото се завърна, а с него идват и незабравимите моменти,

...
Лятото се завърна, а с него идват и незабравимите моменти,
Коментари Харесай

Лятото е тук! „Акваленд” отваря врати за невероятни забавления

Лятото се завърна, а с него идват и незабравимите моменти, които всички чакат – слънце, плаж и рисковите прекарвания. От утре(9 юни) порти отваря обичаният на пловдивчани плаж - „ Акваленд ”.
Прочетете още
И тази година от управата на комплекса са подготвили изненади и промоционални условия за своите клиенти. Редовната цена на билета от понеделник до неделя ще бъде 35 лв., като тя остава непроменена от предишното лято. За ранните гости още веднъж ще има и специфична оферта – от 9:30 часа до 10:00 часа входът ще е на цена от 25  лв..

От „ Акваленд ” подсигуряват сигурността на своите гости. Също по този начин в плувния комплекс  се съблюдават най-строгите хигиени условия и стерилизация, както във връзка с пързалките и плажните такъми, по този начин и за водата в басейните.

Какво Ви чака?

За поредна година впечатляващата пързалка „ Кинг Кобра ” ще „ гълтам ”  запалянковци, а към рисковото преживяване ще се добавят двете уреди, които направиха възторг при дебюта си преди две лета -  „ Ракета ” и „ Камикадзе ”. Те  обещават същинско рисково прекарване на 20 метра височина, което ги трансформира в най-високите уреди в „ Акваленд ” – Пловдив.  

Въпреки че е мъчно някоя от  пързалките да стане „ обичана ” на посетителите  заради уникалността и на трите уреди, въпреки всичко „ Ракета ” бе измежду най-предпочитаните пързалки.  В нея влизаш в купол, чийто под се отваря и безусловно политаш отвесно. Усещането е като в рухване в пропаст, а скоростта, до която може да се доближи при рухването е 85 км/ч! „ Камикадзе ” пък ще добави още повече скорост и адреналин за посетителите.  

Все толкоз вълнуваща е и  „ Кинг Кобра ”. Височината, от която се спускат посетителите на комплекса от оборудването, е 19 метра, а оптималната скорост, с която се изстрелват към хищната кобра е над 70 км/ч. Това е и единствената пързалка с опция за надпревари при такава скорост.

В " Акваленд " има обособени кътове за бързо хранене, които ще задоволят всичките Ви условия. Независимо дали ви се похапва нещо вкусно или ви се пие освежаваща напитка - в предложенията от менюто има за всекиго по нещо. 



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР