Лятото приключи - първото сравнително пълноценно лято след пандемията. Затова

...
Лятото приключи - първото сравнително пълноценно лято след пандемията. Затова
Коментари Харесай

Рания - кралица или рок звезда

Лятото завърши - първото относително пълноценно лято след пандемията. Затова и последвала есен се оказа много деен сезон като задължения и събития за всички. Включително за кралските особи, които възобновиха доста от регулярните си задължения.
 Кралица Рания, принцеса Иман и присъединяване им в събитие на Kering Foundation в Ню Йорк
Колко добре наподобяват кралица Рания и принцеса Иман дружно

Двете участваха на събитие в Ню Йорк

За кралица Рания обаче присъединяване на Web Summit в Лисабон преди ден е първото. Както и първото присъединяване на представител на Йордания на най-голямото софтуерно събитие в Европа и едно от най-мащабните от този жанр в света.

" Ако имахме едни спомагателни 24 часа на година, бихме ли избрали да ги прекараме пред екраните си ", попита 52-годишната йорданска кралица от сцената на Altice Arena в португалската столица. Речта й беше за несъразмерната приложимост на електронни устройства, прецизират от Jordan News.

За присъединяване си в софтуерния конгрес Рания беше избрала впечатляващ и, съгласно някои, не-кралски тоалет - скъсено яке с металически искра Alessandra Rich (една от обичаните марки на Кейт Мидълтън) и стеснен черен панталон на Bottega Veneta.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР