Лятото неумолимо си отива от нас. Последните му дни изтичат

...
Лятото неумолимо си отива от нас. Последните му дни изтичат
Коментари Харесай

Как да удължим лятото още мъничко - с вкусове, аромати и снимки

Лятото непреклонно си отива от нас. Последните му дни изтичат като пясък през пръстите и споменът за бавните летни следобеди и вкусни вечери край брега избледняват. Не тъгувайте, лятото може да продължи тъкмо толкоз дълго, колкото ние решим.

Дори да не сме край брега на морето, можем да поддържаме чувството за лято живо с няколко дребни хитрини. Нали сте чували хубавата мисъл „ Удоволствието продължава толкоз дълго, колкото трае споменът за него “?

Ето по какъв начин да върнете ярките мемоари от лятото и по този начин да удължите удоволствието:

Удължаваме лятото с вкусна храна

Нищо не може да се съпостави с огромна и вкусна салата след радостен ден на плажа. Ароматните домати, хрупкавата краставица, шепата маслини и кубчетата тънко сирене, поръсени с босилек – усещате и в този момент усета, нали?

 Président Salakis

Не чакайте да пристигна идващото лято, с цел да ви е вкусно още веднъж. Възползвайте се от последните слънчеви домати и продължете традицията с вечерната салата и когато към този момент сте вкъщи. Една кутийка в хладилника е задоволителна, с цел да ви настрои на лятна вълна освен поради хубавата ѝ средиземноморска илюстрация.

Сиренето вътре е в действителност тънко и меко, с дoказаното качество на. Нарязано е на кубчета за в действителност елементарно сервиране и е идеално средство за връщане на летни мемоари.

Можете да го комбинирате също с печени чушки или грозде, а за какво не и да го поднесете като предястие независимо, поръсено леко със зехтин и босилек? Кой сподели, че летните вечери не могат да се случат и през есента?

 Président Salakis

Удължаваме лятото с обичан парфюм

Сигурни сме, че свързвате лятото си с съответен парфюм. Всяка жена има подобен. Избиран деликатно, гальовен и внимателен като морски бриз, пресен като преди малко откъсната круша и мистериозен като ориенталски амбър.

Всеки спомен има своя мирис и можете елементарно да извикате в мозъка си всеки момент, стига да вдишате уханието му.

Ако летният ви парфюм скоро ще свърши, напръскайте с него копринено шалче и го затворете в красива кутия. Можете да сложите вътре и събраните мидички или гривничката от рапанчета, която си взехте за спомен.

Затворен, ароматът ще издържи доста дълго време. Само като повдгинете капака и вдъхнете аромата, ще се върнете в лятото, без значение какъв брой студено е станало на открито.

Удължаваме лятото със фотоси на хартия

 iStock/ Getty images/ Freepik

Колко фотоси направихте това лято? Сигурно са над 100. Колкото и пъти да ги разглеждате на телефона си обаче, доста по-живи ще са спомените ви, в случай че изкарате фотосите на хартия и ги държите в ръка.

Когато допираме, като че ли освежаваме паметта си и можем да извикаме съответните случки, провокирали същинските усмивки на хората от фотографията.

Направете си дребна галерия у дома с извадените на хартия фотоси и ги разглеждайте всякога, когато имате потребност от доза лято в всекидневието си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР