Лятото наближава. Сезонът на флиртовете, целувките и сексът. Когато слънцето

...
Лятото наближава. Сезонът на флиртовете, целувките и сексът. Когато слънцето
Коментари Харесай

Ръководство за разтърсващ секс на плажа

Лятото наближава. Сезонът на флиртовете, целувките и сексът. Когато слънцето гали косите ви, а към вас ухае на море, сигурно ще желаете да опитате нещо по-различно в любовната игра. Кога, в случай че не през горещите летни месеци, които подготвят да експериментирате със секс навън. Едно такова място е... плажът. Ето и някои значими правила, които би трябвало да спазвате, в случай че решите да видите, какво е чувството да го извършите на пясъка:

Намерете усамотен плаж
Ако сте решили да се отдадете на нежни милувки на плажа, то изберете на първо време би трябвало да се спрете на подобаващото място. Изберете по-уединен плаж. Колкото по-изолиран, толкоз по-добре. Така ще може да се отпуснете оптимално и първичното напрежение, че не сте си у дома на комфортното легло, ще изчезне.

Елате готови
Пясъкът може да се окаже и нещо неприятно. Едва ли желаете песъчинки да попаднат в интимните ви елементи. Затова елате готови, с цел да се чувствате удобно. Вземете огромно олекотено одеало/завивка, където да не попада огромно количество пясък. Освен това носете със себе си и мокри кърпички. Ако не вземете презервативи, то най-малко носете слънцезащитен крем, който ще ползвате за „ смазка “.

Изберете верните облекла
Може би желаете да изглеждате секси в тази нощ, само че също по този начин помислете за нещо, което ще ви е комфортно и ще се чувствате удобно. Може да изберете къси панталонки или необятен дълъг летен панталон и потник. Не забравяйте и за това, че може да ви налазят инсекти, по тази причина не носете доста изрязани облекла.

Отделете време за любовната игра
Това, че ще вършиме секс на плажа, не значи, че нещата би трябвало да се случат небрежно. Напротив. Обърнете внимание на любовната игра. Дайте воля на въображението си!

Изберете подобаващата секс поза
Това е значимо изискване, за де се чувствате в свои води. За да се избегне навлизането на пясък по нежелани места в тялото ви, то вижте коя поза ще е оптимално най-удобна за вас, тъй че гениталиите ви да останат допустимо най-далеч от нежеланите песъчинки. Малко е неловко, само че пък е едно друго прекарване.

Ако някой ви види – не се паникьосвайте!
Когато вършиме секс на открито постоянно има възможност някой да ви види. Не се паникьосвайте! Имайте поради, че това е доста евентуално да се случи. Затова, в случай че тъкмо в този миг вършиме орална обич, то спрете за момент и поставете главата си върху корема или бедрата на колегата ви. Ако пък половият акт към този момент е в разгара си, то успокойте темпото и спрете с бурните тласъци.

Спрете неотложно, в случай че пясък проникне в гениталиите ви
Това не би трябвало да се случва. Затова, в случай че усетите, че в гениталите ви има песъчинки, то спрете половия акт. Веднага отмийте „ нечистата “ зона с вода.

След секс на плажа, е целесъобразно, когато се приберете, да вземете душ. Може и двамата дружно. Така ще се почувствате по-чисти, тъй като някоя песъчинка може да е останала по тялото ви и да аргументи раздразнение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР