Лятото е зад ъгъла, а това означава, че е време

...
Лятото е зад ъгъла, а това означава, че е време
Коментари Харесай

7 идеи как да организирате вашето страхотно грил лято

Лятото е зад ъгъла, а това значи, че е време да запалите скарата и да преместите празненството на открито. Независимо дали предпочитате спокоен фамилен уикенд измежду природата, или пък шумна другарска компания към барбекюто, ето няколко потребни хрумвания по какъв начин да организирате в действителност запаметяващо се грил лято.
1. Изберете място и час
Страхотните грил празненства са лесни за осъществяване, стига да имате „ проект за деяние ”. Те могат да се проведат в двора на вилата, терасата на жилището, а за какво не и на поляна в планината или на плажа? Разбира се, за тази цел ще би трябвало да помислите за грил с колелца, приспособени за трева, който да разполага и със скара за въглища.

с колелца, пригодим въздушен поток и оптимална конфигурация на температурата от 17 май в Lidl.
Следващата стъпка от планирането на вашето грил празненство е да изберете час, който да дава отговор на потребностите на вашите посетители. Ако се събирате единствено с възрастни, заложете на по-късни часове, да вземем за пример 18-22 часа. Ако каните фамилии с деца, тогава направете барбекюто по-рано – сред 16 и 20 часа, тъй като множеството малчугани спят следобяд.
2. Изберете менюто
Придържайте се към класиката – крилца, ребърца, наденички и шишчета са добър избор.. Разбира се, менюто зависи и от желанията на гостите, само че е значимо да предложите многообразие на месо – телешко, пилешко, свинско, а за какво не и риба? Ако се затруднявате с приготвянето на някое от тях, ето малко грил препоръки.
Температурата на скарата е най-важна, като от съображения за сигурност тя би трябвало да е над 80 градуса, без значение от месото. Оттам нататък всяко месо си има своите специфики: Телешкото би трябвало да се обръща на всеки 40-50 секунди и да се пече в продължение на 14-15 минути, според от дебелината на месото. Свинското се пече по-дълго, като ребърцата изискват най-малко 30-40 минути. На пилешкото месо му трябват към 10-12 минути, ако няма кости, т.е. гърди или шишчета. Бутчета и крилца – приблизително 20 минути. Рибата пък се пече най-бързо – 8-10 минути, в случай че сте избрали филе и 20 минути за цяла риба.

От 17 май в Lidl можете да откриете богата селекция на меса и риби, с които да приготвите вашето грил меню.
3. Не забравяйте маринатата
Маринованото месо на скара е същинска приятност за сетивата! С верните съставки и няколко трика можете да засилите усета, без значение дали е говеждо, пилешко, агнешко или свинско. Солта и олиото са двете съществени съставки на всяка марината. Солта подсигурява, че месото може да поеме маринатата, по тази причина не пестете от нея. Можете също да добавите соев сос, горчица, барбекю сос и захар под някаква форма (например мед) като спомагателни „ усилватели ” на усета. В композиция с 3-4 скилидки чесън и малко нарязани подправки, подсигуряваме ви, че месото ще е неустоимо!

от 17 май в Lidl.
4. Обърнете внимание на гарнитурата
Гарнитурата въобще не е за занемаряване, в случай че желаете в действителност ужасно грил празненство! Купете дребни кукурузи (или нарежете огромен кочан), увийте ги във фолио за грил и ги поставете върху скарата за най-малко 20 минути. Същото важи и за картофите, които имат в действителност неповторим усет, когато са печени на скара.

от 17 май в Lidl.
5. Помислете за питиета
Не е нужно да се изхвърляте със комплицирани за подготвяне коктейли Напитки като бира, вино и сокове са най-подходящи за грил празненство. Най-добре съчетайте рибата и пилешко месо с охладено бяло вино или розе. Можете да си извършите и освежаваща сангрия, като смесите бяло вино, сода, плодове по желание и лед. Червените меса, приготвени на грил, се комбинират чудесно със студена бира. Голямото чудене идва и с въпроса „ Ще ни стигнат ли? ” По предписание, когато пазарувате питиета за посетители, би трябвало да броите по 3 броя на човек, без значение дали става дума за вода или бира.

От 17 май в Lidl можете да намерите разнообразни типове бира и безалкохолни питиета.
6. Сервирайте със жанр
В духа на грил празненството сервирайте месото в рустик жанр, а точно върху дървени дъски за рязане. А с цел да го извършите като същински майстори и да ви е по-лесно, използвайте специфични принадлежности за грил.

 
от неръждаема стомана и в куфар за комфортно предпазване от 17 май в Lidl.
7. Обърнете внимание на осветлението
Ако сте решили да събирате компанията в по-късните часове, сигурно ще имате потребност от външни осветителни тела, изключително към скарата. За благополучие, има специфични LED лампи за грил, които са с гъвкаво рамо и практична стойка.

до 360°, практична магнитна стойка и първокачествен алуминиев корпус от 17 май в Lidl.
 
Вземете си всичко належащо и демонстрирайте грил уменията си в компанията на близки и другари. И не забравяйте, че най-важно е да се забавлявате. А може да разгледате още забавни грил оферти от Lidl.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР