Лятото е време за забавление в приятна компания, вкусна храна,

...
Лятото е време за забавление в приятна компания, вкусна храна,
Коментари Харесай

8 аксесоара, с които няма да останем незабелязани на грил парти

Лятото е време за развлечение в приятна компания, вкусна храна, диалози до късно и цялостен релакс. Грил празненството е едно от местата, където ще открием тези неща, само че с изключение на на тях отделяме особено внимание и на стайлинга – на него посвещаваме през днешния ден лятната ни графа „ Момичетата зад грила “ , с поддръжката на.

Ирина Денева от ще ни показа за осем аксесоара, които могат да допълнят визията ни съвършено и да ни създадат още по-забележими.

Сред обичаните ми неща през лятото са грил празненствата с другари навън, обединени към хубавата храна, диалозите и смеха. В последните 7-8 години те са ми обред. За семейство като моето, построено от един фен кулинар и един блогър, подобен вид празненство е идеална опция да съвместим пристрастеностите си. И двамата с Лари взимаме обичаните неща край грила – той бургерите и сосовете, с които гарнира храната, а аз – десерта и напитките. След това прибавям фешън аксесоари за лукс.

Запалихме по тази традиция навън по време на една почивка в Южна Франция, прекарана съвсем напълно в градината, приготвяйки сами вечерята.

Това е и повода в дрешника ми да се появят нови аксесоари, определени особено, с цел да ме отличат от останалите край грила.

У дома си имаме една такава смешка, че край грила има два вида хора. Класици като мен, за които сосът “Грил занаятчия ” е нужното и задоволително изискване, с цел да седна на драго сърце на масата. Има и такива търсачи на мощни чувства като Лари. Той безусловно не пропуща опция да включи в компанията ни и соса на “Bring the pain ”, който съгласно него е най-лютото нещо, което може да се откри в България.



А в този момент дано се върна обратно във времето към това лято, за което към този момент загатнах, с цел да разберете за какво това е една от най-емоционалните августовски обичаи за мен.

След дълго мъдруване и още по-дълго икономисване с Лари взехме решение да прекараме горещите месеци в Южна Франция. За благополучие успяхме да намерим къща с хубав двор, която влизаше в бюджета ни. Е, имаше и един дребен минус – беше в малко и много отдалечено селце. Така се наложи да вземем кола чартърен, с която обикаляхме денем. Вечер, капнали от отмалялост, сядахме край грила и планирахме идващите завършения.

Лари отговаряше за храната и самоуверено мога да заявя, че този обред ни сплоти повече от всичко друго. След това пренесохме традицията в родината и започнахме да каним приятелите си на празненство. Така не минава лято без горещи нощи край грила.

През онази отпуска във Франция Лари откри напитката Panache (плодов радлер), с цел да добави прохлада към вечерята. Скоро попаднахме на нея в Lidl и си спомнихме това магическо лято. Аз пък имах задача да подбера десерта и да приготвя културната ни стратегия и заниманията. Те постоянно включваха радостни шапки и шалове на заем от дрешника на домакините ни.



И до през днешния ден това си остава едно от най-романтичните ни лета. Разликата е, че аз подвигнах левъла с аксесоарите.

Ето ги моите 8 дребни стайлинг секрети, които сигурно притеглят погледите!

Обеци

Те са измежду най-женствените способи да покажем отношение и към мотива, и към визията си. Бързо се трансформират в идеално допълнение към всяка дреха – рокля, пола или удобен панталон с тишърт.

Този сезон съм мощно повлияна от завърналите се от близкото минало мидички върху аксесоарите. Затова избрах точно подобен чифт обеци за своето лятно грил празненство.



Гривна

Също елементарен метод да прибавим въодушевление за себе си и близките. Това е аксесоарът, за който като че ли няма правила. Нежните дребни гривни постоянно ще са на мода. Големите шикозни декорации за ръка пък несъмнено ще добавят уместно всеки топ с паднало рамо като моя. Бих посъветвала само да ги съчетаете първо с обеците си и да не избирате разнообразни метали в комбинацията. Не че е неточност, в случай че го извършите, просто по този начин сред аксесоарите ще има по-добро благозвучие.



Колие

Тук си имам една максима: „ Колкото по-масивно – толкоз по-добре “. Не мисля, че минимализмът е най-хубавият консултант, когато избираме колие. Особено в случай че решим да го комбинираме с бяла риза и деним. То сигурно би освежило класическия аутфит.

Понеже аз избирам по-цветните комбинации – прибавих към мидите рибки, с цел да запазя лятно-морската нишка във визията.



Слънчеви очила

Не се деля с тях даже и през зимата и мисля, че те са наложителното наличие във всяка дамска чанта. В няколко комбинации взех решение да ви покажа какъв брой значими са и по какъв начин с смяната на очилата променяме цялостното си лъчение. Не е мъчно да се прескочи от чувството за модерното момиче, избрало цветните стъкла, към класическа красота. Постигаме го единствено с един обикновен чифт в цвят слонова кост. Аз персонално бих избрала да бъда „ бунтарката, смелата “. Затова поставям още един шеговит щрих и предпочитам върху очилата да има звезди.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР