Лятото e любимият ми сезон, през който забавям темпото и

...
Лятото e любимият ми сезон, през който забавям темпото и
Коментари Харесай

Beach Bar и лятото, на което да се наслаждаваме в града

Лятото e обичаният ми сезон, през който забавям темпото и диря дребните градски оазиси, където да се насладя на същински значимите моменти. Точно такова е и мястото, за което ще ви опиша през днешния ден в " Градски находки ". Beach Bar се намира на ул. " Г. С. Раковски " 106 - една комфортна и доста централна локация. Но обратно на упованията и натовареното придвижване в близост, заведението има една необикновено спокойна конюнктура под намерено небе, предлагаща несъмнено бягство от забързаното градско всекидневие.

Там с изключение на морския дух, за който интериорът ще ви подсети, ви чака градина с екзотични палми и свежа зеленина, пясък за лукс и дребен украсителен басейн, които в допълнение основават чувство за релакс и безвремие. На ваше разположение цяло лято ще бъде и забавната стратегия с приятни музикални събития.



Зад бара, несъмнено, ще срещнете превъзходен екип от експерти, които ще се грижат чашата ви постоянно да бъде цялостна с разхлаждаща напитка, до момента в който вие се радвате на своя златен миг - среща с другари или семпла приятност от глътка ободрителен плодов вкус…

Ако търсите още една причина да прекарате времето си по най-чудния метод ще кажа, че коктейлите в Beach bar изцяло заслужават вниманието ви. Там е мястото, където ще откриете емблематични типичен коктейли, а от тази година и Somersby коктейли, сервирани по съвършения метод. В специфична чаша, съпроводени от точното количество лед и свежи добавки като розмарин, босилек, и наложителните резени лимон или портокал, добавящи щипка лятна магия към обичания сайдер.



Вие единствено отпийте, потопете се в атмосферата и се насладете на същински скъпите моменти в своите градски летни вечери!

С поддръжката на Somersby

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР