Лято е вече в разгара си, а с него и

...
Лято е вече в разгара си, а с него и
Коментари Харесай

Вижте най-впечатляващите плажове на остров Крит

Лято е към този момент в разгара си, а с него и желанието за приятна отмора на едно от най-магичните места на планетата. Ако към момента не сте възнамерявали своята идеална почивка, ето едно предложение, което сигурно ще ви освежи и въодушеви. Остров Крит - перлата на Егейско море, е една невероятна дестинация, изпълнена с приказни плажове и невероятни гледки.

Крит е мястото, където се преплитат митологията и историята и където всяка къща, камък или плаж са очевидци на дълбокото минало на острова. Но в случай че има нещо, с което Крит е по-известен от всичко друго, това са неговите изумителни плажове. С безкрайни крайбрежия с бял пясък, транспарантно синьо море и успокоение, което ви отпуска оптимално.

От изискани и уединени заливи до живописни и живи плажове, Крит има многообразие от варианти за всеки усет и въодушевление. На южния бряг се намира Превели , плаж, който ви оставя без мирис със своите големи скали и тихи заливи. Плажът е затрупан с палми, където се срещат златни пясъци, топло солено море и сладката вода от река Мегалос Потамос. Имайте поради това, че тук шезлонги и чадъри няма, само че си заслужава несъмнено.

Едни от най-известните красиви и живописни плажове са Балос и Елафониси . Ако търсите усамотение ви предлагаме плажа Кедрадос . Със сигурност отделете време да посетите градчетата Ханя и Ритимно.

Подгответе се да се потопите в хубостта на Крит и да създадете мемоари, които ще ви оставят с усмивка за дълго време.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР