Лято е, топло е и съвсем логично, захарните изделия, покрити

...
Лято е, топло е и съвсем логично, захарните изделия, покрити
Коментари Харесай

НИКОГА не слагайте шоколад в хладилник

Лято е, топло е и напълно разумно, захарните произведения, покрити с шоколад, се топят. Но слагането на шоколада в ледник несъмнено не е добра концепция. Кулинарният специалист и критик по шоколад Лук Овън счита, че шоколадовите произведения в никакъв случай не би трябвало да се държат там.

Според Овън, който е притежател на бутиков магазин за ръчно юридически, първокласен шоколад, този сладостен всекидневен артикул комплициран в хладилника " става недодялан и губи от вкусовите си качества ". Той твърди, че шоколадът би трябвало да се пази на " хладно, изсъхнало и мрачно място ". Както ниските температури въздействат на усета, по този начин и високите въздействат на образа на продукта. В подобен случай най-хубавото решение е да поставите шоколада в железна кутия и по-късно в ледник, освен това единствено до момента в който „ стегне ”.
 Това се случва с тялото ви, в случай че консумирате късче шоколад всеки ден Това се случва с тялото ви, в случай че консумирате късче шоколад всеки ден
Умерената консумация на шоколад може да бъде потребна за сърцето. Но тъмният шоколад несъмнено е най-хубавият избор, защото той обикно...

Имайте поради, че когато шоколадът се изважда от ледник, мигновено кондензацията прави по този начин, че захарта да наподобява като " бяла обвивка ", а усетът на шоколада - все едно ядем " вчерашни останки ".

Без подозрение шоколадът е най-вкусен, когато се употребява на стайна температура, а като идеални градуси се считат 15-20.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР